Kita semua telah mendengar khabar angin dan bisikan selama berbulan-bulan sekarang Teresa Giudice ialahmerancang untuk berceraisuaminya yang kini dipenjarakan Joe Hakim sebaik sahaja dia keluar dari penjara.

Tetapi adakah kita kini mendapat petunjuk terbesar lagi bahawa Suri Rumah Sebenar New Jersey star sememangnya merancang untuk melakukan perkara itu walaupun beberapa mesej bercampur-campur pada masa lalu?

Yang terbaru ialah Teresa, 45, bertemu dengan peguam perceraian New Jersey. Lebih pelik, Teresa berkongsi siaran tentang pertemuan ini di media sosialnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh TERESA GIUDICE (@teresagiudice)

Teresa mengambil halaman Instagramnya pada hujung minggu dan berkongsi foto di atas dengannya Loren La Forge-Kyriakoulis dengan kapsyen: “Makan malam bersama rakan yang hebat dengan banyak ketawa @laforgekyriakoulis # webothlovefood #greekfood.”

Satu klik ke laman Instagram Loren menunjukkan dia seorang peguam perceraian.

tangkapan skrin loren

Jadi anda mungkin berfikir ini mungkin pertemuan yang tidak bersalah antara rakan-rakan, kecuali kapsyen asal foto itu mengatakan sesuatu yang berbeza.

Siaran asal oleh Teresa mempunyai kapsyen: 'Makan malam bersama rakan yang baik mendapat nasihat yang hebat.' Teresa memadamkan bahagian 'mendapatkan nasihat yang hebat' dalam siarannya sejurus selepas dia menyiarkannya.

ADAKAH TERESA GIUDICE SNUB HUSBAND JOE DENGAN JAWATAN TERIMA KASIH?

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, Teresa, yang telah dikhabarkan oleh Kim D. untuk mempunyai a teman lelaki di sebelah , telah memberikan pelbagai mesej tentang masa depannya dengan Joe. Dia pertama kali menyatakan dalam temu bual lewat tahun lalu bahawa diatidak boleh meramaljika mereka akan tinggal bersama sebaik sahaja dia dibebaskan dari penjara, semuanya memanggilnya suami yang jahat dalam dirinyabuku terbaru, dan kemudian mendakwa dia tidak bercadang untuk meninggalkannya.

Teresa terkenal sebagai seorang yang suka berkomplot jadi seseorang perlu tertanya-tanya sama ada siaran dan kapsyen asal ini disengajakan. Mungkin dia cuba menghantar mesej kepada Joe.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo, Instagram

BERITAHU KAMI – MAKAN MALAM YANG TIDAK BERSALAH ATAU MENDAPAT NASIHAT CERAI?