Teresa Giudice menghadiri tarikh makan malam yang sangat mencurigakan beberapa hari lalu.

Pada tumit suaminya Joe Hakim 's rayuan pengusiran ditolak , yang Suri Rumah Sebenar New Jersey ahli pelakon duduk bersama Donald Trump pentadbir Lynne Patton di New York City. Walau bagaimanapun, menurut Lynne, peminat tidak sepatutnya bertindak tegas apabila membuat andaian tentang sebab mereka bersama.

“#Media: “OMG! @lynnepatton AKAN berada di REALITI SHOWl! OMG, @teresagiudice mesti sedang memohon pengampunan untuk SUAMInya!!,” Lynne bergurau dalam kapsyen imejnya. #Realiti: “Atau GEE! Mungkin itu hanya DUA KAWAN LAMA yang sedang makan malam untuk kepentingan sialan.”

“#BuckleUpForFakeNews,” tambahnya.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh ???????? lynnepatton (@lynnepatton)

Sekitar masa tarikh makan malam Teresa dengan Lynne, peminat bintang realiti itu melancarkan petisyen di Change.org pada berharap pengusiran Joe dibatalkan .

“Joe Giudice baru-baru ini telah berkhidmat di Penjara Persekutuan dan telah dihantar ke ICE di mana berita terkini mengenai permintaannya supaya dia tidak dihantar pulang dari Amerika Syarikat telah dinafikan. Lelaki ini perlu pulang kepada isteri dan 4 anak perempuannya,” petisyen itu membaca .

“Negara ini membenarkan pesalah seks, pedofil dan penjenayah jijik lain berkeliaran dengan bebas di Amerika jika mereka berada dalam senarai. Joe melakukan jenayah kecil di mana dia menghabiskan masanya, membayar semua yang dia dan keluarganya terhutang dan kini tiba masanya untuk pulang ke rumah,” mesej itu bersambung. “Jika dia tidak diberikan hak untuk pulang ke rumah keluarganya maka dia akan dihantar pulang ke Itali. Sila tandatangani petisyen ini agar beberapa perubahan dilakukan.”

“Lelaki ini bukan ancaman atau bahaya kepada masyarakat, lelaki ini tidak membunuh atau menyerang sesiapa. Lelaki ini membuat kesilapan yang dia dan isterinya Teresa melakukan masa mereka. Ini adalah tidak adil bahawa lelaki ini dan keluarganya kini terpaksa menderita lebih daripada 3 tahun yang lalu yang telah berlaku selama ini,” rayuan petisyen itu menyimpulkan.

Sehingga 23 April, lebih 1,175 orang telah menandatangani petisyen itu.

Joe adalah dibebaskan dari penjara selepas menjalani hukuman 41 bulan pada Mac tetapi telah segera ditahan oleh ICE dan dipindahkan ke pusat tahanan imigresen, di mana dia dijangka kekal sehingga rayuan terbarunya dipertimbangkan.

Suri Rumah Sebenar New Jerseypelakon ialah sedang menjalani penggambaran siri' musim ke-10 akan datang .

Kredit Foto: Vince Flores/INSTARimages.com, Fernando Lucena/startraksphoto.com