Bethenny Frankel berkongsi siaran Hari Bapa yang manis pada hari Ahad.

Hampir setahun selepas kehilangan arwah teman lelakinya, Dennis Shields , kepada overdosis dadah yang didakwa , yang Suri Rumah Sejati New York City bintang memberi penghormatan kepadanya di halaman Instagramnya dan memujinya kerana menjadi 'pengaruh yang indah' pada anak perempuannya, Bryn yang berusia sembilan tahun .

'Selamat Hari Bapa. Untuk mengenang Dennis, seorang lelaki yang merupakan bapa kepada lima anak yang cantik dan pengaruh yang indah dalam hidup anak perempuan saya,” tulis Bethenny Frankel dalam kapsyen gambar Shields dan Bryn di dalam air.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Bethenny Frankel (@bethennyfrankel)Bethenny dan Dennis terlibat dalam percintaan on-and-off selama dua tahun sebelum itu pemergiannya pada Ogos 2018 , dan April lalu, Dennis menghadiahkan sebentuk cincin kepada Bethenny. Bagaimanapun, kerana sifat percintaan mereka yang naik turun, tidak jelas sama ada Bethenny benar-benar berniat untuk mengahwininya.

Awal tahun ini, Bethenny membuka tentang hubungannya dengan Dennis padaSuri Rumah Sebenar New York City.Dia mengakui itu sedangkan dia berniat untuk berpisah dengannya sejurus sebelum kematiannya, dia cuba untuk membuat hubungan mereka berfungsi demi anak perempuannya.

'Dia mempunyai kuasa yang begitu kuat dalam hidup saya dan [merupakan] seorang yang penyayang dan anak perempuan saya menyayanginya sehingga semua perkara ini sukar untuk saya keluarkan,' katanya kepada ahli terapinya. “Tetapi saya baru sahaja berkata minggu itu, saya tidak memberitahu sesiapa perkara ini, saya baru sahaja berkata pada hari Sabtu sebelum [dia meninggal dunia], 'Saya perlu keluar dari dinamik ini.' Jadi kemudiannya banyak yang terlintas di fikiran saya tentang dia mati sejurus selepas itu. Saya tidak dapat turun dari tunggangan dan saya rasa bersalah kerana satu-satunya cara saya turun dari tunggangan ialah dia sudah mati.”

Sejak pemergian Dennis, Bethenny telah berkencan penerbit filem Paul Bernon .

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Patricia Schlein/WENN.com, Bravo