KEMASKINI: Hakim telah mengarahkan Luann dibebaskan, kerana dia menjatuhkan hukuman kepadanya kerana melanggar percubaannya. Cerita asal ada di bawah.

luann delesseps telah diarahkan semula ke dalam tahanan oleh hakim Florida kerana melanggar percubaannya.

The Suri Rumah Sejati New York City star berada di mahkamah pagi ini di mana dia mengetahui nasib pelanggaran percubaannya, yang termasuk mengambil alkohol dan gagal menghadiri mesyuarat AA.

Berita ini datang hanya beberapa hari selepas Luann meminta hakim Palm Beach County menyerahkan sebarang bukti terhadapnya, termasuk bukti yang mendakwa dia gagal ujian dadah.

Pada bulan April tahun ini, pegawai percubaan Luann memfailkan laporan yang menyatakan Luann telah melakukannya gagal ujian ketenangannya bulan itu dan mengakui kepada mereka bahawa dia telah memakan dua mimosa selepas persembahan di Chicago.mengikut CBS12 , hakim hari ini berhujah bahawa Luann jelas tidak mengambil serius percubaannya, yang membawa kepada keputusannya. Jika anda masih ingat, pada masa ujian alkohol yang gagal, pegawai percubaannya menawarkan dua pilihan - kembali ke pemulihan selama 30 hari atau memakai gelang buku lali - untuk membantunya kembali ke landasan. Luann, bagaimanapun, menolak kedua-dua pilihan, mendakwa bahawa ia akan mengganggu persembahan kabaretnya.

Dalam klip video di bawah, anda boleh melihat hakim hilang sabar dengan Luann ketika dia cuba menghujahkan kesnya.

Sebagai tambahan kepada ujian ketenangannya yang didakwa gagal, Luann juga dituduh melanggar percubaannya apabila dia dilaporkan tidak menyelesaikan mesyuarat AAnya . Pada masa itu, Jabatan Pembetulan Florida menyatakan bahawa mereka tidak menerima bukti yang mencukupi untuk berhujah bahawa dia telah menyelesaikan mesyuarat AAnya, yang merupakan keperluan percubaan.

Luann pada asalnya merayu bersalah atas tuduhan jenayah bateri, pencerobohan dan mabuk tidak teratur selepas dia ditahan pada Disember 2017 kerana menyerang pegawai polis.

Ini menyebabkan tempoh percubaan selama setahun, di mana dia diminta untuk melengkapkan beberapa keperluan, termasuk 50 jam perkhidmatan masyarakat, menghadiri dua mesyuarat AA setiap minggu dan tidak mengambil atau memiliki alkohol atau dadah haram. Kegagalan syarat-syarat inilah yang menyebabkan dia kembali ke penjara hari ini.

Tiada kata tentang berapa lama Luann akan berada dalam tahanan. Kami akan terus mengemas kini cerita ini apabila kami mendapat butiran lanjut. Percubaan Luann pada asalnya akan berakhir pada bulan Ogos.

Kredit Foto: Kristin Callahan/ACE PICTURES/INSTARimages.com, CBS12