luann delesseps tahu perkara yang menjadi tajuk utama. The Suri Rumah Sejati New York City star ingin meneruskan daripada pelanggaran parol baru-baru ini dan cara yang lebih baik untuk melakukannya daripada berkongsi foto dirinya berbogel di dalam kolam.

Luann, 53, berkongsi foto itu selepas persembahan kabaret pada malam Jumaat, mendedahkan bahawa dia sedang berenang untuk berehat selepas persembahannya.

'Selepas berenang kabaret,' Luann memberi kapsyen gambar itu, sambil turut menggunakan hashtag #NoNoodles.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Luann de Lesseps (@countessluann)Luann telah terbuka tentang perjuangannya dengan alkoholSuri Rumah Sebenar New York Citydan pelanggaran parolnya baru-baru ini . Kerana kejujurannya mengenai perjuangannya untuk kekal sedar, pengikutnya di media sosial sangat mengkritik perkara ini gambar baru .

'Ini adalah tahap kehausan yang saya tidak jangkakan daripada Luann yang sedar diri,' tulis seorang peminat di Instagram di bawah siaran kurus Luann.

'Wang tidak boleh membeli anda claaaaaaaaas,' tulis peminat lain dengan emoji jari menunjuk ke foto Luann.

'Ayuh,' tulis orang ketiga.

Tetapi yang lain menegaskan bahawa hanya kerana dia berbogel di kolam selepas pertunjukan tidak bermakna dia melakukan apa-apa kesalahan.

“Mengapa semua komen ini sangat menyakitkan? Orang - hanya kerana dia berbogel (dan telah mengambil gambar yang sangat menarik ) tidak bermakna dia mabuk. Andai saya kelihatan separuh baik, perempuan! Naiki ombak itu, Luann,” seorang lagi pengguna menulis untuk mempertahankan keputusan Luann untuk menyiarkan foto itu.

Walaupun pengikut media sosialnya berpecah tentang sama ada foto ini adalah idea yang baik, diaSuri Rumah Sejati New York Citybintang bersama telah meluahkan kekecewaan mereka terhadapnya musim ini. Dorinda Medley baru-baru ini tegur Luann sebagai 'kasar' dan 'berhak' selepas dia enggan tidur di bilik jerung kesayangannya di Berkshires, berjalan keluar dari makan malam sebagai protes.

Suri Rumah Sebenar New York Citydisiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam EST di Bravo.

Foto Kredit: Charles Sykes/Bravo