Masa benar-benar mesti menyembuhkan semua luka.

Selepas hampir sedekad bertelagah Eddie Cibrian hubungan lampau dengan isterinya yang kini LeAnn Rimes , pelakon dan bekas isterinya, Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Brandi Glanville , kelihatan baik ketika mereka merayakan Paskah sebagai sebuah keluarga di Malibu, California pada hujung minggu.

“Selamat Hari Paskah bergaul dengan keluarga di Bu, saya tidak percaya betapa Jake kelihatan seperti ayahnya!!!” Brandi menyembur dalam siaran yang dikongsi pada 21 April.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Brandi Glanville (@brandiglanville)Seperti yang diketahui peminat, Brandi telah berkahwin dengan Eddie selama sembilan tahun sebelum beberapa urusannya diketahui umum.

Sebagai tambahan kepada jawatan Brandi, isteri Eddie, yang merupakan salah seorang daripada dua perempuan simpanannya (yang lain ialah Peraturan Vanderpump bintang Scheana Marie ), berkongsi fotonya sendiri dan dalam kapsyen, dia mengakui kumpulan itu 'janggal.' Bagaimanapun, seperti yang dia jelaskan kemudian, hanya pendirian mereka yang terasa aneh.

“Selamat Paskah Loves! Paskah keluarga kami yang janggal? foto/kad Krismas?! Lol,” tulisnya dalam kapsyen foto keluarganya. “Hari ini adalah hari yang indah. Banyak keberkatan kepada keluarga anda daripada kami semua! #ester #happyeaster #easter2019 #keluarga #jikaandatidakmempunyaisesuatu yang bagus untuk katakan tolong pindahkan.”

LeAnn kemudian menambah bahawa kejanggalan yang dia maksudkan adalah mengenai cara mereka berdiri, bukannya dia dan Brandi bersama. Itu, dia menjelaskan, 'tidak janggal sama sekali.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh LeAnn Rimes Cibrian (@leannrimes)

Paskah keluarga bahagia Brandi datang selepas a malam yang mengejutkan antara bintang realiti dan teman wanitanya, di mana Brandi diakui dipengaruhi oleh kehidupan rakan-rakannya yang sempurna.

Berikutan pelepasan beberapa gambar yang memalukan, Brandi mengambil ke Instagram untuk terangkan malam liarnya minum .

'Bagi anda yang mahu menilai saya, anda boleh, semua yang anda mahu, tetapi saya memberitahu anda bahawa saya malu,' katanya sambil menangis. “Kadang-kadang, anda tahu, anda melihat rakan-rakan anda dengan suami mereka yang sempurna, dan mereka dapat mempunyai anak sepenuh masa, dan, anda tahu, saya tidak mempunyainya… Terdapat kebimbangan bahawa saya akan menjadi tua seorang diri. . Dan saya tahu saya memalukan anak-anak saya. Saya tidak sempurna. Itu sahaja yang saya perlu katakan.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Milla Cochran/ startraksphoto.com , Kathy Hutchins / Shutterstock.com