Jangan tanya kami bagaimana tetapi entah bagaimana foto baharu Joe Hakim telah sampai ke akhbar!

Dalam foto baharu, dipaparkan di bawah, yang Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang dan suami kepada Teresa Giudice boleh dilihat belajar di penjara.

Radar Dalam Talian dapat memperoleh rakaman video Joe yang kini dipenjarakan di Institusi Koreksional Persekutuan di Fort Dix, New Jersey. Di bawah ialah tangkapan skrin daripada video yang menunjukkan Joe, yang tidak pernah menamatkan pengajian di sekolah menengah, di dewan pengajian penjara sedang belajar untuk mendapatkan GEDnya.

Foto Penjara Pertama Joe Giudice 2017

Joe Giudice menunjukkan belajar di dalam bilik darjah penjara.

Sumber memberitahu Radar bahawa bapa kepada empat anak itu cuba memperbaiki diri di balik jeruji besi ketika dia menjalani 41 bulan.hukuman penjara kerana menipu.'Joe benar-benar mahu memperbaiki dirinya semasa hukumannya,' dedah sumber penjara. 'Dia telah belajar dengan kerap.'

Joe dilaporkan sedar bahawa Teresamenyalahkan diauntuk semua masalah undang-undang mereka, kerana dia sebenarnya telah menyatakan bahawa Joe perlu membuat banyak perubahan selepas penjara untuk perkahwinan mereka berjaya.

'Dia tahu Teresa menyalahkannya atas semua masalah mereka, tetapi dia mahu menebusnya dan menjadi sah,' tambah sumber kedua.

Teresa baru-baru ini menceritakan tentang penampilan Joe yang menyatakan dia telah kehilangan 40 paun dalam penjara, walaupun laporan yang lebih baru mendakwa dia telah berhenti menerima panggilannya! Yikes.

Sementara itu Joe juga bersiap sedia untuk berpindah ke penjara baharu yang akan lebih jauh, tepatnya dua setengah jam, daripada Teresa dan anak-anaknya.

Rekod Mahkamah Daerah Amerika Syarikat tunjuk bahawa Joe akan dipindahkan ke FCI Allenwood di Pennsylvania. Sebabnya? Semuanya ada kaitan dengan tuntutan mahkamah yang difailkan Joe terhadap penjara semasanya pada bulan September.

Dalam tuntutan mahkamah, Joe mendakwa penjaranya sekarang enggan membenarkan dia memasuki program penyalahgunaan alkohol yang boleh mengambil cuti setahun daripada hukuman penjara 3.5 tahun. Ia berkaitan dengan pertikaian mengenai status imigresennya kerana Joe bukan warganegara yang sah dan menghadapi pengusiran selepas dia dibebaskan.

Penjara baharu di FCI Allenwood bagaimanapun akan dapat menampung perbicaraan untuknya, tidak seperti penjaranya sekarang.

Kredit Foto: Instagram, Radar Online.

BERITAHU KAMI – FIKIR TERKINI TENTANG JOE?