Shannon Beador bukan sahaja meluangkan masa bersamanya untuk menjadi bekas suami David Beador , tetapi dia juga bertepuk tangan kepada mereka yang mempunyai sesuatu yang negatif untuk dikatakan mengenainya!

The Suri Rumah Sebenar Orange County star berkongsi foto di atas dirinya dan David pada perlawanan bola sepak dengan salah seorang anak perempuan mereka, hanya dua minggu selepas dia mengumumkan secara terbuka mereka telah berpisah . Dia juga mempunyai beberapa kata untuk mereka yang mengkritik bekas untuk datang bersama demi anak-anak mereka.

Shannon, 53, menyiarkan gambar itu padanya Instagram dengan kapsyen: “Go Trojans! Masih percutian keluarga! ??? Dan bagi mereka yang memberi komen negatif, ini semua tentang anak-anak saya. Mempunyai malam yang baik.'

Shannon sebelum ini telah menyatakan bahawa anak-anaknya memainkan peranan besar mengapa dia akhirnya memilih untuk menamatkan perkahwinannya selepas 17 tahun.

'Sebagai seorang ibu, saya mahu menjadi contoh yang baik untuk anak-anak perempuan saya,' jelas Shannon. “Tiga tahun lalu saya berbangga dengan apa yang saya tunjukkan kepada mereka, kerana saya berjuang untuk mengekalkan keluarga saya selepas perselingkuhan. Apabila tahun lalu berlalu, ia adalah sangat sukar dan menyakitkan untuk menonton rancangan itu, kerana jelas saya menafikan apa yang berlaku dalam perkahwinan saya. Saya mengeluarkan sesuatu kepada orang lain dan bukannya di rumah. … Sebagai seorang ibu, anda sentiasa memikirkan anak perempuan anda dan anda perlu berkata, ‘Ini adalah persekitaran yang tidak sihat.’ Bukan sahaja ia tidak sihat untuk saya, tetapi ia juga tidak sihat untuk anak perempuan saya. Mereka berhak mendapat rumah yang bahagia dan menggembirakan, dan saya menyediakannya untuk mereka sekarang.”Sementara itu, keluarga itu juga mengalami ketakutan kesihatan selepas salah seorang anak perempuan Beador, Stella , terpaksa dikejarkan ke hospital berikutan kecederaan ketika bersukan.

Shannon berkongsi berita itu melalui media sosial. Dia menyiarkan foto Stella di hospital dengan kapsyen, 'Stella cedera pergelangan tangannya malam ini pada permainan bola keranjangnya, tetapi tidak sebelum membuat pukulan 3 mata yang menang! ?? Dia tidak gembira kerana saya datang ke bilik sinar-X pada penjagaan segera, tetapi mahu memastikan mereka menggunakan sinaran yang rendah! ? Bersyukur dia tidak melanggar apa-apa!!!? Cuma lebam teruk! #kidssinsports#alwayssomething #blessedshesok#stellaistough ””.

Jawatan itu di bawah.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Shannon Storms Beador (@shannonbeador)

BERITAHU KAMI – IDEA BAIK ATAU BURUK UNTUK MENGHABISKAN MASA BERSAMA BEKAS ANDA BERSAMA ANAK ANDA?