Kredit: Bryan Bedder/Bravo, JOHN NACION/startraksphoto

Austen Kroll mencetuskan khabar angin tentang a percintaan yang berpotensi dengan Sarjana Muda tawas Tayshia Adams pada hujung minggu di New York City.

Semasa dia menikmati hujung minggu di Big Apple, di mana dia juga dilihat bersama Pesona Selatan castmate Craig Conover dan Rumah Musim Sejuk bintang bersama Ciara Miller , WHO dia telah dikaitkan dengan hidup dan mati sejak 2021, Austen berkongsi foto dirinya dan Tayshia sambil mencadangkan mereka berdua 'bercinta'.

“Kami bercinta. Berhenti bertanya,” tulis Austen dalam kapsyen fotonya pada 4 Disember.

Pesona Selatan Austen Kroll jatuh cinta Dengan Sarjana Muda Tayshia Adams

Walaupun Austen berkencan dengan bintang bersama Bunga Olivia semasa musim kelapan daripadaPesona Selatan, yang berakhir pada bulan Oktober, pasangan itu menamatkan hubungan mereka sejurus selepas musim itu difilemkan. Dan bulan lepas, Olivia nampaknya didedahkan kepada umum dengan pemain besbol liga kecil John Parke .Bagi Tayshia pula, dia bertunang Zac Clark selepas bertemu dengannya di musim ke-16 daripadaThe Bachelorettepada 2020. Walau bagaimanapun, satu tahun selepas musim disiarkan, mereka membatalkannya.

Baru bulan lepas, selepas disoal tentang potensi perasaannya terhadap Ciara yang akan mula diterbitkan Rumah Musim Sejukmusim kedua awal tahun ini, Austen berkata bahawa hubungan mereka adalah platonik .

'Sudah tentu menarik untuk kembali ke rumah yang sama di mana banyak yang telah jatuh bersamanya. Dia seorang gadis yang cantik, tetapi tidak,” dia mengesahkan. 'Tidak ada yang seperti, 'Oh lelaki, saya mempunyai beberapa perasaan di sini.' Saya fikir kami sebenarnya hanya cuba untuk mengembangkan persahabatan kami dan cuba untuk maju dengan itu.'

Bagi Olivia, Austen ditawarkan kemas kini mengenai hubungan mereka pada bulan Oktober, mengatakan bahawa dia tidak akan menutup pintu untuk pertemuan semula yang berpotensi dengan bintangnya.

“Saya tidak akan pernah mengatakan tidak pernah bersamanya. Dia adalah orang yang sangat penting dalam hidup saya dan, seperti, dia sangat besar untuk saya, anda tahu, tahun ini untuk kembali kepada, anda tahu, siapa saya fikir saya, 'katanya. 'Jadi, saya tidak akan pernah mengatakan tidak pernah dengan yang itu.'

Belum ada kata-kata dari Tayshia tentang sifat hubungannya dengan Austen.