Mempunyai Taylor Ann Green berpindah dari hubungan dua tahunnya yang baru berakhir dengan Shep Rose ?

Selepas menuduh Shep tidur dengan 'lebih 300 pelacur' ketika dia menangis tentang betapa cepatnya dia berpindah dari percintaan mereka dekat Pesona Selatan musim kelapan perjumpaan semula , Taylor dilihat bersama bekas ahli pelakon John Pringle , yang dia beritahu peminat dan pengikutnya ialah 'BF baharunya'.

Dalam tangkapan skrin yang dikongsi olehRatu Bravopada Instagram pada 10 Oktober, Taylor dan Pringle dilihat tersenyum sambil memeluk satu sama lain ketika Taylor berkongsi semula imej yang pada mulanya disiarkan oleh Pringle, yang memberitahu penonton dalam taliannya bahawa Taylor adalah 'teman wanita baharunya.'

“Saya [photoshop] usus saya keluar. Tetapi ditinggalkan dalam teman wanita baharu saya [Taylor Ann Green],” tulisnya dalam kapsyen siarannya.

Kemudian, dalam kapsyen perkongsian semulanya, Taylor menambah, 'BF baru siapa yang tidak?'Tetapi di sebalik pengisytiharan mereka, tidak semua orang yakin.

'Saya agak pasti mereka bergurau... tetapi itu bagus jika mereka tidak,' kataRatu Bravo.

Southern Charm Taylor Ann Green dan John Pringle Spark Dating Khabar angin

Selain berkongsi foto mereka di Instagram Stories masing-masing, Taylor dan Pringle juga mencetuskan khabar angin tentang potensi percintaan di halaman utama Pringle.

SebagaiPesona SelatanPeminat mungkin pernah melihat, Pringle berkongsi video dirinya beberapa hari lalu di mana dia bergambar secara provokatif di sebuah bar restoran, dan dia berkata bahawa walaupun dia menganggap 'musim panas piza panas'nya telah berakhir, restoran Neon Tiger di Charleston, Carolina Selatan, telah baru-baru ini dilanjutkan waktunya.

Selepas menonton Pringle belajar membuat piza bersama pemiliknya, Taylor menawarkan komen.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh John Pringle (@thevedman)

Di bahagian komen siaran Pringle, Taylor menulis, 'ily,' yang merupakan singkatan untuk frasa, 'Saya sayang awak.'

Pesona Selatan Taylor Ann Green Suka John Pringle Di Tengah-tengah Shep Rose Split

Walaupun mungkin tidak banyak kebenaran di sebalik kemungkinan percintaan antara kedua-dua mereka, ia pasti akan menggoncang keadaan.Pesona Selatan, terutamanya memandangkan persahabatan Pringle dengan Shep.

Hanya bulan lepas, selepas menghadapi laporan mengenai a potensi perdamaian dengan Shep, Taylor mengambil Kisah Instagramnya, di mana dia menjelaskan bahawa mereka adalah tidak kembali bersama .

'Penafian kepada semua orang: Shep dan saya sudah putus cinta,' tulisnya dalam siaran itu. 'Kami telah mengekalkan hubungan mesra tetapi akan menghargai tidak mendengar apa yang bekas saya lakukan semasa saya masih cuba untuk sembuh.'

ThePesona Selatan perjumpaan musim lapan berakhir dengan bahagian dua pada hari Khamis, 13 Oktober, pada 9/8c di Bravo.