Tom Schwartz dan Rachel Leviss adalah adil dilihat semakin 'selesa' di kelab malam Los Angeles.

Mengikuti minggu khabar angin berkenaan dengan Peraturan Vanderpump bintang rupanya percintaan yang mekar , yang dipercayai tercetus semasa perjalanan mereka ke Mexico pada bulan Ogos untuk Scheana Shay dan Brock Davies ' perkahwinan, Tom dan Raquel ditangkap semakin dekat di The Bayou di Hollywood Barat, California.

Dalam foto yang dikongsi olehBravo dan Koktelpada Instagram pada 15 September, Tom dilihat tersenyum ketika Raquel berdiri di hadapannya, seolah-olah menyuapnya semacam tembakan dari picagari plastik bersaiz besar.

Peraturan Vanderpump Raquel Leviss dan Tom Schwartz Dilihat di West Hollywood Club

Foto itu pada mulanya dikongsi olehVanderpump sebenarhalaman peminat dihidupkan Instagram , yang dikreditkan Joe Hollywood kerana mendedahkan bahawaPeraturan Pamrakan pelakon adalah 'sangat comel bersama-sama.'“Raquel Leviss dan Tom Schwartz dilihat keluar malam tadi menjadi 'selesa' (dan dengan selesa kami maksudkan bermesra, berpesta... dan berseronok) di kelab malam [The Bayou]. [Joe Hollywood] juga menyertai pasangan bahagia itu dan secara eksklusif memberitahu [Vanderpump sebenar] bahawa 'mereka sangat comel bersama-sama,'' halaman itu menyatakan.

Laporan tambahan daripada Bravo dan Koktel ' laman web termasuk akaun orang dalam yang lain.

“Saya melihat Raquel dan Tom malam tadi! Mereka berada di The Bayou di Weho. Sepenuhnya bermesra. Seperti saya tahu mereka bergaul tetapi gila melihat mereka bersama. Sepanjang malam!' sumber mereka mendakwa.

Walaupun Tom dan Raquel tetap menutup mulut tentang potensi hubungan mereka, Tom mengakui menyukai Raquel semasa penampilan di podcast Scheana,Scheananigans, dalam Julai. Pada masa itu, sebagai tambahan kepada membincangkan perceraiannya daripada isteri yang berjauhan Katie Maloney , Tom berkata dia tidak memberikan Raquel pukulan yang adil pada masa lalu.

“Raquel adalah, dia sentiasa keren… Saya tidak pernah benar-benar memberi dia peluang untuk menyukai, saya berada dalam diri saya… Dia mempunyai kedalaman dan perwatakan yang begitu banyak. Saya rasa saya telah menghapuskannya kerana mungkin… Raquel seperti, ada Raquelessaince... Dia sempoi,” dia tersembur.

Sementara itu, orang dalam awal bulan ini berkata bahawa walaupun tindak balas yang diterimanya , Rachel mempunyai ' tiada penyesalan ” tentang perhubungannya yang dilaporkan dengan Tom.

“[Raquel] dan Katie tidak rapat. Jika begitu, dia tidak akan berhubung dengan Tom. Dia tidak menyesal,” kata sumber itu kepada Us Weekly. 'Katie adalah orang yang membuat keputusan untuk menceraikan Tom. Apa sahaja yang dia lakukan dengan gadis lain bukan urusan dia, kawan-kawan percaya.”

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka kembali ke Bravo pada awal tahun 2023.