Lala Kent baru sahaja menyambut anak pertamanya.

Beberapa jam selepas itu tunang dia , Randall Emmett , berkongsi siri gambar dia di hospital, the Peraturan Vanderpump ahli pelakon dilihat memegang tangan kecil anak perempuannya dalam gambar yang dikongsi di Instagram oleh mereka berdua, salah satunya mendedahkan nama bayi mereka.

“Ocean Kent Emmett,” Lala, 31, menulis dalam kapsyen fotonya pada 15 Mac, mengesahkan nama unik anak perempuannya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Give Them Lala (@lalakent)'Dia sihat, cantik, dan sempurna seperti ibunya!' Randall menambah dalam kapsyen foto yang sama di halamannya.

Berikutan berita gembira ketibaan anak perempuan Lala, rakannyaPeraturan Pamahli pelakon memberi reaksi terhadap kelahiran itu di bahagian komen siarannya.

“Tahniah!!! Bangga dengan awak!!! I love you both sooo so much!! Hello Ocean yang cantik,” tulisnya Brittany Cartwright , yang sepatutnya dialu-alukan seorang bayi lelaki dengan suami Jax Taylor bulan depan.

“Cantik mama! Sayang kamu! Bangga dengan awak!! Tidak sabar untuk bertemu Ocean,” kata Katie Maloney .

“Mama yang begitu menakjubkan. Hari yang ajaib. Kami suka Baby Ocean,” Stassi Schroeder , yang mengalu-alukan anak perempuan Hartford pada bulan Januari dengan suami Clark yang kacak , tambah.

Pelakon Peraturan Vanderpump Bertindak balas terhadap Bayi Perempuan Lala Kent

Sebelum mendedahkan bayi itu, Randall mengesahkan Lala telah diperiksa ke hospital pada malam Ahad.

“Dan ia bermula………” dia mengusik.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Randall Emmett (@randallemmettfilms)

Selepas gambar itu dikongsi, Kristen Doute , Scheana Shay , dan Tom Schwartz ditawarkan sokongan.

“Saya sayang kamu semua!! Menghantar semua cinta kita!! Saya tidak sabar,” seru Kristen.

“Mengirimkan begitu banyak cinta dan doa kepada kamu berdua!!!” Scheana, siapa yang akan selamat datang bayi perempuan dengan teman lelaki Brock Davies pada bulan April, dikongsi.

“Menghantar semua cinta!” Schwartz menambah.

Pelakon Peraturan Vanderpump Bersedia untuk Ketibaan Bayi Perempuan Lala Kent

Selain berkongsi foto Lala di katil hospitalnya, Randall juga menyiarkan imej gelang hospitalnya dan memberitahu peminat dan pengikutnya dia 'masih kuat' ketika mereka menunggu kelahiran Baby Ocean.

Vanderpump Rules Lala Kent Makin Kuat Di Tengah Labour Mendahului Bayi Perempuan

Pada penghujung bulan lepas, Lala, yang tidak dijangka sehingga April, membayangkan bahawa dia akan melakukannya bersalin awal .

'Siapa yang melahirkan bayi mereka sebelum 40 minggu, dan semuanya baik-baik saja?' membaca soalan yang dikongsi ke halaman Instagram anak perempuannya.

Kemudian, selepas membaca cerita daripada peminat dan pengikutnya, Lala berkata dia 'perlu melihat semua kisah indah bayi yang sihat ini, datang sebelum 40 minggu.'

Peraturan Vanderpumpdijangka memulakan pengeluaran pada musim lapan dalam minggu akan datang .

Kredit Foto: Nasser Berzane/APS-Medias/ABACA/INSTARimages, Instagram