The hubungan kontroversi daripada Ben Rathbun dan batu mahogani telah membingungkan peminat Tunang 90 Hari: Sebelum 90 Hari . Percintaan mereka bermula apabila lelaki berusia 24 tahun itu menghantar permintaan rakan kepada Ben (selepas melihat gambar tidak berbaju lelaki berusia 52 tahun itu).

Selama tiga bulan, pasangan itu berbual dalam talian - walaupun mereka tidak pernah bercakap di telefon, atau membuat sebarang panggilan video. Walaupun Ben tidak pernah mendengar suaranya, dia jatuh cinta dengan penduduk Peru, dan ingin mengahwininya. Walau bagaimanapun, selepas terbang ke Amerika Selatan untuk bertemu Mahogany, Ben menyedari dia berbohong tentang rumahnya, umurnya, dan sentimennya terhadap dirinya sendiri. Mahoni, bagi pihaknya, sedang menyoalmilik Benniat juga.

Baru-baru ini, seorang peminat di Reddit menemui spoiler hubungan utama. Pengguna, u/Even_Whole5242 , melihat pasangan itu ketika mereka membuat penggambaran bersama di Peru. Dua imej Mahoni dan Ben telah dirakamkan pada sambutan Fiestas Patrias (cuti kebangsaan Peru, meraikan kemerdekaan mereka daripada Empayar Sepanyol, pada 28 Julai dan 29 Julai).

Kredit Foto: u/Even_Whole5242/Reddit

Kredit foto: u/Even_Whole5242/RedditKehadiran kru filem menunjukkan pasangan itu akan kembaliTunang 90 Hari. Keputusan itu akan masuk akal untuk rangkaian, kerana kisah mereka dibiarkan terbuka pada musim 5.

Ramai peminat, bagaimanapun, tidak berminat untuk melihat mereka lagi. Sesetengah penonton percaya jalan cerita mereka dipentaskan, sama ada dengan atau tanpa bantuan penerbit, dan menunjukkan pengalaman Ben dalam lakonan pentas. Lebih memburukkan keadaan, Mahogany sebelum ini didaftarkan di sekolah lakonan Lima.

Selain itu, peminat menuduh Ben sebagai pemangsa , berdasarkan perbezaan umur mereka yang ketara. Kekacauan Ben dan Mahogany terus dibincangkan di pangkalan peminat. Satu-satunya soalan ialah: Adakah huru-hara akan berterusan musim depan?