Kredit: Visi/Imej Muka Depan/INSTARimages Faye

Katie Maloney mungkin dalam tengah-tengah penceraian daripada Tom Schwartz , yang telah dikaitkan dengan mereka Peraturan Vanderpump castmate Rachel Leviss dalam beberapa minggu kebelakangan ini. Tetapi nasib baik, Bravolebrity mempunyai banyak untuk diraikan di tengah-tengah drama .

Pada hujung minggu, sebagai musim ke-10 daripada penggambaran rancangan realitinya, Katie bekerjasama dengannya Ariana Madix pada acara merasa untuk mereka kedai sandwic akan datang , Something About Her, yang dihadiri oleh mereka seperti Lala Kent dan Kristina Kelly .

Dalam satu Kisah Instagram yang dikongsi oleh Kristina pada 17 September, melalui Bravo's Hidangan Harian , Ariana, dalam kemeja bercetak merah jambu, seluar gelap, dan tumit, dan Katie, dalam gaun dan bertumit balut emas, dilihat berdiri di sebelah papan yang bertulis 'Sesuatu Tentang Dia Los Angeles.'

'Sangat bangga dengan kamu berdua,' tulis Kristina dalam kapsyen.

Peraturan Vanderpump Pembentangan Kedai Sandwich Ariana Madix dan Katie MaloneyDalam satu lagi, Kristina menyerlahkan paparan yang menampilkan sejambak bunga, beberapa minuman yang kelihatan seperti buah-buahan, dan sudah tentu, timbunan sandwic.

Vanderpump Peraturan Ariana Madix dan Katie Maloney Sandwic Daripada Sesuatu Tentangnya

Kristina juga menerbitkan satu lagi Cerita, yang dikongsi semula oleh Katie, di mana sandwic ayam belanda pedas telah disahkan berada pada menu Something About Her.

Pada bulan Mei, semasa menghadiri pembentangan awal NBCUniversal, Ariana memberitahu Bravo dia bercadang untuk menambah 'sandwic yang melibatkan banyak lada panas dan apa-apa yang masin, jeruk' pada menu dia dan Katie.

Sementara itu, di Kisah Instagram Lala, dia berkongsi foto dirinya duduk di meja, di mana dia menikmati salah satu sandwic wanita dengan seorang jurukamera di latar belakang.

'Saya telah berlatih untuk hari ini,' tulis Lala dalam kapsyen gambarnya. 'Sesuatu tentang rasa sandwicnya.'

Peraturan Vanderpump Lala Kent Menikmati Sandwic Daripada Sesuatu Tentangnya

Dia kemudian menambah imej kedua, gambar dekat salah satu pilihan Something About Her, dengan emoji meleleh air liur dan mesej yang berbunyi, “Kamu semua belum bersedia. Saya tidak pernah dalam hidup saya.”

Vanderpump Mengawal Sesuatu Tentang Sandwicnya

Semasa temu bual dengan Halaman Enam pada bulan Jun, Katie mendedahkan bahawa sebagai Schwartz dan Tom Sandoval menumpukan pada TomTom dan bar baharu mereka, Schwartz dan Sandy , musim panas lalu, dia dan Ariana memutuskan untuk memulakan di atas projek restoran sendiri .

'Ia sesuatu yang saya selalu bincangkan dengan Tom, tetapi dia sibuk sedikit. Jadi Ariana seperti 'Saya akan lakukan ini dengan awak' dan saya seperti 'Ya Tuhanku, mari kita lakukan ini,'' ingat Katie. 'Ia dipanggil Something About Her, tetapi ia akan menjadi lebih daripada sandwic. Kami mahu ia mempunyai getaran tersendiri, keperibadiannya sendiri. Seperti runcit, bar wain, wain dan bar bir, tetapi mungkin koktel juga bergantung pada ruang yang kita boleh dapatkan.”

Menurut Katie, dia sedang mengintai lokasi di kawasan San Fernando di Los Angeles pada masa itu, berkata, 'Saya seorang gadis Lembah,' dan menyatakan bahawa dia dan Ariana akan menyoroti perniagaan yang berkaitan dengan wanita.

'Kami semua tentang menyokong perniagaan dan produk wanita dan wanita,' dedahnya. 'Terdapat syarikat teh milik wanita yang kami minati.'

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka ditayangkan di Bravo pada lewat tahun ini atau awal tahun depan.