Kredit: Charles Sykes/Bravo

Di antara Ashley Darby 's perceraian awam daripada Michael , yang Suri Rumah Sebenar Potomac star ada temuduga untuk Tonton What Happens Live dengan Andy Cohen . Mengenainya, rakan pelakon yang kini masih bujang berkata seorang peminat mencadangkan Luke Gulbranson , rakan Bravolebrity dari Rumah musim panas dan Rumah Musim Sejuk , sebagai percintaan yang mungkin.

Tuan rumah teruja dengan idea ini dan menunjukkan niatnya untuk mewujudkannya . Tidak lama selepas itu, ketika bintang menghadiri BravoCon di NYC, gambar Luke dan Ashley muncul dalam talian.

Kini, nampaknya percintaan itu lebih daripada sekadar cintakan BravoCon.

Menurut gambar yang dikongsi oleh Bravo dan Koktel , Ashley dan Luke baru-baru ini dilihat bersama di sebuah bar pada apa yang kelihatan seperti tarikh lain. Dalam foto itu, bintang-bintang duduk agak rapat bersama manakala Luke bersandar ke arahnya.

Kredit imej: Bravo dan Koktel /InstagramDalam foto berasingan di perlawanan bola sepak, dikongsi oleh Ratu Bravo , bintang bergambar denganRumah musim panasrakan pelakon Lindsay Hubbard dan Carl Radke (yang baru bertunang).

Carl kemudian disiarkan video Luke pada permainan itu apabila Ashley dengan pantas menyentuh pipinya dan meraih tangannya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Queens of Bravo (@queensofbravo)

Nampaknya, Ashley dan Luke belum selesai dengan acara awam mereka. Peminat juga melihat mereka selesa di 'baris hadapan' permainan hoki Washington Capitals, menurut Bravo dan Koktel , yang menyiarkan foto itu di Instagram.

Kredit imej: Bravo dan Koktel /Instagram

Penonton kini membuat spekulasi bahawa Bravolebs sama ada dalam hubungan atau rapat dengannya. Beberapa peminat telah menunjukkan persamaan antara Luke dan bekas Ashley, yang kedua-duanya pernah dituduh sebagai 'pemain.'

Yang lain mencari hubungan baru yang berpotensi, dan mereka mahu melihat AshleyRumah musim panas— atau spinoff popularnya,Rumah Musim Sejuk, yang sedang disiarkan.

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh disiarkan pada hari Ahad pada 8/7c di Bravo, danRumah Musim Sejuk musim kedua disiarkan pada hari Khamis pada 9/8c pada rangkaian yang sama.