Dr. Terry Dubrow Botched Diselar Peminat kerana Pembedahan Plastik yang teruk

Botched bintang Dr Terry Dubrow sedang menghadapi tindak balas selepas memulakan penampilan baharu.

Pakar bedah plastik berusia 60 tahun itu dirakamkan di atas, bersama isterinya Heather Dubrow , menghadiri acara akhbar di New York City pada 21 Januari untuk mempromosikan buku diet terlaris mereka ' Diet Dubrow .’ Walau bagaimanapun, gambar baharu E! Bintang siri realiti mempunyai peminat yang tertanya-tanya sama ada dia pergi terlalu jauh dengan pembedahan plastik kerana dia kelihatan berbeza.

Pengisi Pembedahan Plastik Terry Dubrow

Dr. Terry Dubrow dari Botched kelihatan berbeza semasa penampilan akhbar 21 Januari 2019

Selepas laman Instagram The Good The Bad dan The Fake berkongsi siri gambar Dr. Terry, suami kepada bekas Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Heather , dan wajah baharunya, peminat dan pengikut mereka dengan pantas berkongsi pendapat mereka.

“Dia patut teruskanBotched!!!!” satu orang mencadangkan.Terry Dubrow gambar sebelum dan selepas pembedahan plastik

Gambar sebelum dan selepas Dr. Terry Dubrow. Dia digambarkan di sebelah kiri pada 2014 dan di sebelah kanan pada 2019.

“Waaaay teruk!…Bagaimana dia dari semua orang TIDAK fikir itu rupa yang buruk..???…Mungkin dia patut pergi ke rancangan ituBotched!… Oh, tunggu,” tulis seorang lagi.

https://www.instagram.com/p/Bs8KRrfAKDt/

Reaksi lain terhadap rupa baharu Dr Dubrow termasuk yang dilihat di bawah.

“Bolehkah seseorang menghantarnya permohonan untukBotchedtunjukkan, dia cuba kelihatan seperti Dr. Terry dan akhirnya kelihatan seperti anak patung Ken manusia… tolong.”

“Bagaimanakah seorang pakar bedah plastik terkemuka Beverly Hills (ibu kota pembedahan plastik) gagal. Maksud saya dia mempunyai persembahan sendiri demi Kristus!!””

“Sekarang ituBotched.”

Nampaknya Dr. Dubrow juga agak terbuka tentang fakta bahawa dia mendapat pengisi muka. Semasa an episod daripada Botched di mana prosedur pengisinya dipaparkan, doktor Paul Nassif , bekas suami bekas Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon Adrienne Maloof , juga bersedia untuk mendapatkan pengisi di wajahnya. Walau bagaimanapun, selepas kecewa dengan apa yang dilihatnya berlaku kepada Dr. Terry, dia menarik diri.

Video itu ada di bawah.

Botcheddisiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. pada E! Rangkaian.

Kredit Foto: Roy Rochlin/Getty Images, Joe Seer/Shutterstock.com