Kredit: Abaca/INSTARimages/Imej Muka Depan, MEGA

Satu daripada Charli Burnett 's 'besties' melahirkan Diddy anak ketujuh pada bulan Oktober.

Walaupun Diddy tidak menamakan ibu kepada bayi perempuan baharunya apabila dia mengumumkan ketibaannya awal bulan ini, Dana Tran akhirnya disahkan sebagai ibu kanak-kanak itu, melalui sijil kelahiran. Dan menurut laporan baharu dan beberapa TikToks, Dana mempunyai hubungan dengan Bravo.

“Saya sangat berbesar hati untuk mengalu-alukan bayi perempuan saya Love Sean Combs ke dunia. Mama Combs, Quincy, Justin, Christian, Chance, D'Lila, Jessie, dan saya sendiri semua sangat menyayangi kamu! Allah Maha Besar!” Diddy menulis dalam pengumuman rasminya, yang Radar Dalam Talian didedahkan pada 12 Disember.

Dan sementara terdapat spekulasi bahawa ibu bayi itu mungkin sama ada teman wanita Diddy yang berulang-ulang, Yang Miami , atau api terbarunya yang lain, Daphne Joy , sijil kelahiran kanak-kanak itu bernama Dana, 28, yang juga dikenali sebagai Dana Tee.

Menurut laporan itu, Dana melahirkan anak pada 15 Oktober di Newport Beach, California, dan kini menetap di Orange County, tempat dia bekerja sebagai pakar keselamatan siber.Walaupun Dana dan Diddy kini berkongsi anak, outlet itu berkata mereka berdua tidak mempunyai hubungan yang serius ketika bayi perempuan mereka dikandung dan mendakwa mereka tidak mengenali satu sama lain untuk sekian lama. Malah, Diddy tidak memberitahu sesiapa kecuali seorang pembantu tentang berita bayi mereka, dan apabila Diddy menyambut hari lahirnya yang ke-53 bulan lepas, Dana tidak hadir.

Berikutan pengesahan kelahiran anaknya, Dana dilaporkan menyahaktifkan akaun TikToknya dan menyental akaun media sosialnya yang lain. Namun begitu, video dia dan Charli kekal di dalam Peraturan Vanderpump akaun bintang.

'Apabila saya dan rakan saya bersedia untuk tidak bersedia tanpa rancangan,' tulis Charli dalam kapsyen video yang dikongsi pada Jun 2020.

Charli juga menandai Dana dalam siarannya dan memasukkan hashtag untuk 'besties.'

Vanderpump Rules Charli Burnett dan Dana Tran dalam Pakaian Kuning dan Merah

Dalam catatan lain, Charli bergurau bahawa dia dan Dana kelihatan seperti mustard dan sos tomato.

Vanderpump Memerintah Charli Burnett Dengan Diddy Baby Mama Dana Tran

Dalam video keduanya, Charli sekali lagi bergambar dengan Dana dalam pakaian kuning dan merah mereka.

@charliburnett1 Sos tomato & sawi atau sawi & sos tomato #skrin hijau #fyp #glamour #glam #facebeatchallenge #facebeat #ketchup #sawi ♬ bunyi asal – Angelo

SebagaiPeraturan PamPeminat akan ingat, Charli juga menjadi tajuk utama baru-baru ini untuk kata-kata kasar yang dia buat terhadap rakan pelakonnya, di mana dia berkata dia tidak menyukai mana-mana daripada mereka dan dibanting Scheana Shay sebagai 'pecundang gila.'

'[Ia] seperti unjuran yang terbaik. saya yang rugi? Betul ke? Okay,” Scheanaberkata sebagai jawapan.

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka disiarkan di Bravo pada awal 2023.