Gretchen Rossi secara rasminya seorang ibu!

Yang berumur 40 tahun Suri Rumah Sebenar Orange County alum selamat melahirkan anak sulungnya pada hari Rabu 10 Julai lalu ketika dia menyambut seorang bayi perempuan dengan tunang Slade Smiley .

'Allah Maha Besar!! ???????????????? Skylar Grey Smiley selamat tiba di dunia ini hari ini!” Gretchen berkongsi pada Instagram . “Hari paling menakjubkan & emosional dalam hidup saya! Saya juga berbuat baik???? Sudah tentu saya mengalami sedikit kesakitan akibat pembedahan c, tetapi semuanya sangat berbaloi!”

Dalam fesyen Gretchen sebenar, the pereka beg tangan berjaya nampak glam walaupun dalam bilik bersalin! Malah, Gretchen berkongsi detik-detik menjelang C-section yang dijadualkan dengan peminatnya, ketika dia menyiapkan rambut dan solekan di rumah sebelum bertolak ke hospital. Di bawah adalah tangkapan skrin daripadanya Instagram Cerita.

Gambar Glam Bilik Bersalin Hospital Gretchen Rossi

Alum RHOC Gretchen Ross menunjukkan rambut dan solekannya di bilik bersalin sebelum pembedahan C-nyaBayi ajaib Gretchen datang selepas a perjalanan empat tahun dengan IVF (persenyawaan in-vitro). Selepas bertahun-tahun mencuba, Gretchen mengumumkan dia mengandung bersama anak pertamanya pada Disember lalu.

“Ya! Akhirnya! Kami ada berita bahawa kami hamil,” kongsi Gretchen pada 17 Disember, semasa penampilan diPara Doktor. 'Ia agak nyata,' tambah Slade.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Gretchen Christine Rossi (@gretchenrossi)

Selain menjalani IVF, Slade, 50, juga terpaksa membalikkan vasektominya. Walaupun akhirnya hamil, Gretchen mengakui dia masih agak gementar ketika peringkat awal.

'Saya adalah seorang wanita berusia 40 tahun yang kembali untuk mencuba IVF. Kami melalui dua lagi pusingan IVF dan kami tidak mempunyai jumlah telur dan jumlah embrio yang sama seperti yang kami lakukan pada pusingan pertama empat tahun sebelumnya. Ia menakutkan untuk duduk di sana dan berfikir, ‘Ya ampun, saya telah mendapatkan 10 telur.’ Tetapi daripada 10 telur, anda hanya mendapat satu embrio yang baik — satu embrio bunyi genetik,” jelasnya. Dan kemudian pusingan kedua, perkara yang sama berlaku. Kami hanya mendapat dua embrio bunyi genetik daripada semua pusingan kami, jadi ia sangat menegangkan semasa implantasi ini kerana ia seperti, anda hanya mendapat dua pukulan pada ini.'

Ini adalah anak pertama untuk Gretchen. Slade mempunyai dua anak lelaki, Gavin dan Grayson, daripada perhubungan terdahulu.

Kredit Foto: Vince Flores/startraksphoto.com