Adakah Kim Zolciak menjual barang-barangnya dalam usaha untuk membayar tuntutan mahkamah baru?

Kurang daripada satu minggu selepas dilaporkan bahawa Jangan Terlambat bintang sedang berada disaman oleh American Express untuk bil kad kredit yang belum dibayar, beberapa barangannya muncul untuk dijual di halaman Instagram Agora Vintage.

“SEKARANG, saat yang anda semua tunggu-tunggu: almari [Kim Zolciak] ada di dalam rumah!!” kedai itu, yang terletak di Athens, Georgia, diumumkan pada akhir minggu lalu.

Dalam siaran itu, beberapa barangan berjenama, termasuk kepingan daripada Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti, Valentino, Alia, Fendi, Gucci, Dolce and Gabbana, Jimmy Choo, dan Manolo Blahnik, dilihat dan saiz kasut Kim disenaraikan sebagai “8- 8.5.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Agora Vintage (@agora_vintage)

Satu hari kemudian, lebih banyak barang milik Kim muncul di halaman, termasuk beberapa beg berjenama.

“Jangan lambat untuk parti ini! Almari [Kim Zolciak] ada di sini! Lihat MyStory kami dan hubungi kami untuk membeli, barang-barang ini akan dihantar dengan pantas!” kedai itu menulis dalam kapsyen tayangan slaid kedua mereka.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Agora Vintage (@agora_vintage)

Bank Negara Amerika Ekspres menyaman Kim untuk jumlah masa lampau $215,925.90 pada November tahun lalu.

'Defendan [Zolciak] bersetuju untuk membayar dan bertanggungjawab membayar Plaintif untuk semua kredit yang diberikan pada akaun Defendan,' aduan mereka dibaca, menurut Radar Online. “Menurut perjanjian pihak-pihak, Plaintif menghantar kepada Defendan penyata bil bulanan untuk akaun tersebut, dan Defendan bertanggungjawab untuk membayar bayaran minimum yang perlu dibayar seperti yang dinyatakan pada penyata itu pada setiap bulan.”

'Defendan telah gagal dan terus gagal membayar jumlah yang perlu dibayar dan terhutang pada akaun,' saman itu diteruskan.

Suami Kim , Kroy Biermann , menerima saman bagi pihaknya bulan lepas.

Jangan Terlambatmusim ketujuh disiarkan pada hari Jumaat jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Michael Simon/startraksphoto.com