David Foster dan Katharine McPhee kini pasangan suami isteri!

Tepat setahun selepas itu pertunangan mereka , David, 69, dan Katharine, 35, mengikat tali pertunangan dalam satu majlis intim pada hari Jumaat di London.

Ini menjadikan perkahwinan kelima untuk David, yang terbaharu bekas isteri adalah bekas Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Yolanda Hadid . Bagi Katharine, ini adalah perkahwinan keduanya. Dia pernah berkahwin dengan Nick Cokas . Dan seperti yang diketahui umum sekarang, David sebenarnya membuat persembahan di Katharine's perkahwinan pertama .

Kami Mingguan melaporkan pasangan itu bertukar ikrar di Gereja Saint Yeghiche di Kensington Selatan, London di hadapan 100 rakan dan keluarga terdekat mereka.

Katharine kelihatan menakjubkan dalam gaun tersuainya oleh Zac Posen.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Betches Brides (@betchesbrides)

Pasangan pengantin baru yang bahagia itu turut bergambar berpegangan tangan ketika keluar dari majlis perkahwinan mereka.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Just Jared (@justjared)

Pada hari perkahwinannya, Katharine, yang kini berlalu Katharine Foster , melalui Instagram untuk berkongsi penghormatan manis kepada suaminya yang kini. Kedua-duanya pertama kali bertemu pada tahun 2006 apabila David membimbingnya American Idol.

“Tepat 13 tahun yang lalu hari ini single pertama saya, Somewhere Over The Rainbow, dikeluarkan sejurus selepas Idol,” tulisnya pada 28 Julai. “Hari ini…saya berkahwin dengan lelaki yang menghasilkannya. Hidup ini penuh dengan kebetulan yang indah, bukan? Terima kasih kerana membawa saya mengatasi pelangi, David.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Katharine McPhee Foster (@katharinefoster)

Sehari selepas perkahwinan itu, David mengambil laman Instagramnya untuk berkongsi gambar manis Katharine dalam gaun pengantinnya yang duduk di tempat duduk belakang kereta.

“????Saya berada di tempat duduk terbaik!” dia menulis pada 29 Julai.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh David Foster (@davidfoster)

Bagi bulan madu mereka, pasangan pengantin itu kini sedang bercuti di Itali, menurut Muka surat Enam . Katharine berkongsi foto dengan David di Instagram Storiesnya pada hari Ahad, dan dia menandakan geotagBaturestoran. Foto itu ada di bawah.

Foto bulan madu Katharine McPhee dan David Foster

David dan Katharine mula berkencan pada 2017 . Kemudian, pada Julai tahun lepas, semasa lawatan ke Itali, David mencadangkan.

Kredit Foto: Michael Simon/startraksphoto.com, Instagram