Kredit: O'Connor/AFF-USA

Jax Taylor berdepan khabar angin pembedahan plastik berikutan perkongsian siri imej yang diambil semasa pesta percutian bulan lalu.

Selepas meraikan Kesyukuran bersama isterinya, Brittany Cartwright , 33, anak lelaki mereka, Cruz Michael Cauchi , 1, dan rakan mereka, iaitu Peraturan Vanderpump tawas, 43 tahun, dituduh terlalu banyak menggunakan Botox dan berpotensi untuk terkena pisau.

'Mari kita lihat Jax Tayl—YA ALLAH,' Sophie Ross menulis pada Twitter pada 26 November, bersama-sama dengan imej Jax tersenyum di sebelah gambar yang dipotong Kristen Doute .

Peraturan Vanderpump Jax Taylor Membangkitkan Soalan Pembedahan Plastik

'Dia mendapat Botox baru-baru ini dan venir,' komen seorang.'Nawt kening Botox yang dibeli dengan wang yang dia berhutang dengan IRS,' jawab Sophie sambil mengangguk kepada $1.2 juta Jax berhutang kepada IRS dan Negeri California ( dia menyalahkan 'penjaga buku yang buruk' ).

'Serius, adakah itu benar-benar dia?' seorang lagi pengulas bertanya.

“Saya pun tidak pasti itu dia! Wahai lelaki, Botox sedang berlebihan!” orang lain menjawab.

Satu lagi Twitter pengguna berkongsi foto tambahan Jax, berkata, “Ini adalah tangkapan skrin daripada video pada malam yang sama. Tiada [FaceTune] dan sangat sedikit jika ada penapis.”

'Dia masih kelihatan seperti penjahat Disney, untuk menjadi jelas,' tambah mereka.

Peraturan Vanderpump Jax Taylor Menghadapi Khabar angin Pembedahan Plastik

Selepas melihat imej itu, ramai pengguna Twitter mengulas mengenai kening Jax, membandingkannya dengan kedua-dua isterinya, Brittany, dan Suri Rumah Sebenar New York City tawas Penyanyi Ramona .

'Dia dan Brittany kini mempunyai kening yang sepadan,' kata seorang.

'Habis untuk kening Ramona,' tambah seorang lagi.

Sementara itu, yang lain mencadangkan penampilan Jax adalah hasil daripada lebih daripada pengisi.

'Itu bukan sahaja Botox. Itu mengangkat muka/kening,” kongsi seseorang.

'Itu banyak kerja lanjutan di sana,' seorang lagi bersetuju.

Selain khabar angin pembedahan plastik, Jax juga berdepan khabar angin tentang perpisahan yang mungkin akan berlaku dengan isteri Brittany selepas dia pergi ke Kentucky bersama anak lelaki mereka pada November kerana dia kekal di rumah mereka. Rumah $1.9 juta di Los Angeles. Walau bagaimanapun, sebagaiPeraturan Pampeminat pasti telah melihat, dia dan Brittany telah dilihat bersama pada beberapa kesempatan sejak dan baru-baru ini menikmati hari keluarga dengan anak lelaki mereka di Disneyland.

Jax dan Brittany pergi Peraturan Vanderpumppada Disember 2020.