Paul Nassif secara rasmi di luar pasaran! Yang dahulu Suri Rumah Sebenar Beverly Hills star berlutut pada hujung minggu ini dan melamar teman wanitanya, Brittany Pattakos . Paul berkongsi detik indah itu di Instagram, satu cadangan yang dirancang dengan sempurna.

Dalam video cadangan, peminat boleh melihat Botched doktor melayari bot dengan Brittany mengambil angin dan cuaca yang baik pada hari Sabtu, 1 Jun 2019. Ketika itulah dia melihat sepanduk pada sesuatu yang kelihatan seperti jambatan. Sepanduk itu mempunyai gambar Paul dan soalan, 'Brittany, sudikah awak berkahwin dengan saya?'

Anda boleh lihat cadangan di bawah.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Dr. Paul Nassif (@drpaulnassif)Bakal pengantin sedang berseri-seri dengan kegembiraan dan kegembiraan. Selepas menaiki bot, mereka berdua pergi ke sebuah pertubuhan di pantai.

Paul, 56, gembira dia berkata ya, menulis di Instagram, 'Hujung minggu ini saya dapati saya dapat menghabiskan sisa hidup saya dengan pasangan jiwa saya.'

Terry Dubrow , PaulBotchedcostar dan suami kepada bekas Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Heather Dubrow , turut hadir semasa peminangan, membantu Paul mengangkat sepanduk yang meminta Brittany untuk berkahwin.

Foto Cadangan Paul Nassif dan Brittany Pattakos

Brittany, 28, turut berkongsi berita itu Instagram , menulis, “Hari terbaik dalam hidup saya! Saya akan berkahwin dengan kawan baik saya!!”

Cincin Pertunangan Paul Nassif dan Brittany Pattakos

Paul sebelum ini telah mendedahkannya baik perkahwinan mahupun anak ada dalam kad untuk dia dan Brittany. Kini, mereka berdua boleh mula merancang perkahwinan mereka.

Paul pernah berkahwin dengan Adrienne Maloof dan kedua-duanya adalah sebahagian daripada pelakon asalSuri Rumah Sebenar Beverly Hills. Selepas bertengkar di skrin selama beberapa musim, Adrienne mendedahkan bahawa dia dan Paul akan bercerai pada tahun 2012. Adrienne enggan hadir ke rakaman perjumpaan terakhir, mungkin untuk mengelak daripada menjawab soalan mengenai perceraiannya.

Manakala Adrienne pula secara ringkas pada rancangan itu lagi pada tahun 2017 , dia tidak menyatakan hasrat untuk kembali ke persembahan itu. Adrienne dan Paul berkongsi tiga anak lelaki - kembar Collin dan Christian, kedua-duanya 13, dan Gavin, 16.

Kredit Foto: Media Punch/INSTARimages.com, Instagram