The Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Gina Kirschenheiter menghabiskan cuti Paskah dengan suaminya yang terasing Matt Kirschenheiter di tengah-tengah mereka perceraian yang berterusan ketika dia menggunakan media sosial untuk berkongsi foto baharu. Juga di bawah, Emily Simpson mendedahkan bila peminat boleh menjangkakan musim baharu RHOC akan ditayangkan.

Gina, 34, terus menunjukkan bahawa dia mampu menjadi ibu bapa bersamanya tidak lama lagi untuk menjadi bekas suami Matt selepas membatalkan perkahwinan mereka . Bekas mesra menghabiskan hari Ahad bersama-sama, dengan tiga anak mereka - Nicholas, 6, Sienna, 5, dan Luca, 2.

'Foto keluarga Paskah?... apabila yang anda mahukan hanyalah satu gambar media sosial yang layak dan sebaliknya alam semula jadi mula memanggil!,' tulis Gina pada 21 April di Instagram . 'Tidak berfungsi tetapi tidak mahu dengan cara lain... Tatal untuk melihat rupa foto keluarga sebenar #Keluarga.'

RHOC Gina Kirschenheiter dan Suami Matt Kirschenheiter dengan Kanak-kanak

Gina Kirschenheiter dari RHOC bergambar bersama suami Matt dan tiga anak mereka untuk Paskah

Gina, yang baru-baru ini mewarnakan rambutnya berambut perang platinum, berkongsi lebih banyak foto Matt dan anak-anak mereka, bersama-sama dengan gambar lucu anak-anak lelakinya ketika 'alam mula memanggil.'Kemas kini Gina Kirschenheiter dan Matt Kirschenheiter 2019

Gina Kirschenheiter dan anak lelaki

Gina berkongsi gambar suka bermain 'panggilan alam' dengan anak lelakinya

Dalam berita RHOC yang lain, Emily memberi petunjuk kepada peminat tentang bila musim 14 RHOC mungkin tayangan perdana.

GINA RHOC DEDAH SEBAB DIA MEMFAILKAN CERAI!

Selepas peminat bertanya kepada Emily bila musim baharu akan ditayangkan Instagram , Emily menjawab: “Musim panas ini! Kemungkinan besar Julai.”

Tarikh Tayangan Perdana RHOC Musim 14

Kredit Foto: Instagram, Startrakphotos