Angie Katsanevas nampaknya telah menyertai barisan pelakon Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City untuk musim ketiga .

Selepas Angie dilihat menghabiskan masa dengan wanita pertunjukan awal minggu ini, termasuk Jen Shah , Lisa Barlow , dan Meredith Marks , khabar angin bertiup kencang berhubung potensi peranannya di episod baru , dan Jen telah menyemarakkan laporan tersebut dengan siaran pada Cerita Instagramnya.

“Nampaknya kami mungkin mempunyai gambar-gambar terkini [ROSLC] newbie – [Angie Katsanevas]. Berdasarkan catatan lama dari 2019, nampaknya dia mencuba untuk Musim 1, tetapi hanya terlepas sasaran,”Ratu Bravodikongsi pada Instagram pada 3 Mac.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Queens of Bravo (@queensofbravo)Angie Katsanevas Sertai Pelakon RHOSLC Di Tengah-tengah Penggambaran Musim 3

Selain gambar yang dikongsikan olehRatu Bravo, halaman peminat itu juga mempamerkan siaran yang Angie kongsikan sebelum ini berkenaan dengan percubaan pertamanyaROSLCserta jawapan yang diterima daripadanya Heather Gay .

“Adakah saya membuat potongan untukSuri Rumah Sejati Kota Salt Lakeanda bertanya... Jawapannya ialah Tidak... Tetapi kami menyediakan peralatan Mommy dan Saya yang sepadan sekiranya kami mendapat panggilan semula,' tulis Angie dalam catatan lalunya, yang dilaporkan dikongsi semasa pemutus musim pertama. “Saya sepatutnya menjawab YA apabila mereka bertanya sama ada terdapat drama di salun. Saya pasti wanita yang mereka pilih adalah hebat. Kami orang Yunani. Kami akan mencari acara lain untuk memakai kasut tumit kami yang sepadan.”

Berikutan perkongsian mesej itu, Angie menerima mesej daripada Heather, yang berbunyi, 'Anda dilahirkan untuk menjadi bintang.'

“Oh kak, kenapa terima kasih... saya dengar awak adalah bintangnya? Bila awak nak tumpahkan kacang tu?” balas Angie. “Juga terima kasih kerana menyediakan temu duga. Ia menyeronokkan, saya bukan diri saya yang kelakar kerana saya sibuk mencuba untuk turun ke perniagaan.”

Angie Katsanevas Ditolak untuk RHOSLC Musim Pertama

Di tengah-tengah khabar angin pemutus untukROSLCmusim ketiga, Jen seolah-olah mengesahkan bahawa Angie akan menjadi sebahagian daripada episod baharu apabila dia berkongsi semula mesej dari halaman peminat Bravo yang lain di Kisah Instagramnya di mana Angie dianggap sebagai 'pemula.'

“[Jen Shah] denganROSLCnewbie [Angie Katsanevas] menyiarkan [lima minit] yang lalu,” kata mesej itu.

Jen Shah Nampaknya Mengesahkan RHOSLC Newbie untuk Musim 3

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City perjumpaan musim kedua , bahagian dua, disiarkan pada Ahad, 6 Mac, pada 8/7c di Bravo.

Kredit Foto: Instagram