Nampaknya terdapat perpecahan pada Suri Rumah Sebenar Orange County , menurut rakaman media sosial baru-baru ini. Musim 17, yang baru sahaja menamatkan penggambaran, menandakan perubahan besar sebagai Hakim Tamra adalah dikembalikan , bersama dengan 'kawan' Vicki Gunvalson – yang memulakan keseluruhan francais.

Ramai peminat teruja untuk mengetahui tentang pemain yang kembali selepas musim jalan cerita yang lapuk dan pelakon yang tidak bersemangat. Masa akan memberitahu bagaimana pakatan itu dibentuk, tetapi aktiviti dalam talian terkini nampaknya menunjukkan hasilnya.

Baru-baru ini, dua majlis makan malam berasingan telah berlangsung, yang dirakam di media sosial. Selepas berkongsi gambar dua outing pada Instagram , akaun peminat @queensofbravo menyatakan ada 'nampaknya ada jurang' di kalangan pelakonRHOCdengan 'bukti' dalam foto.

Imej pertama mencadangkan Pasukan #1: Emily Simpson , Gina Kirschenheiter , dan Heather Dubrow .

Pasukan #2 menampilkan Tamra, Shannon Beador , dan Vicky – secara kolektif dikenali sebagai 'The Tres Amigas.'

Kredit imej: @queensofbravo /Instagram

Menariknya, kedua-dua pasukan berkongsi dua pemain yang sama - 'kawan' Taylor Armstrong (seorang tawas daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ) dan Jennifer Pedranti (yang membuat penggambaran dalam musim 17 dan sedang dikhabarkan sebagai pelakon baru ). Mereka seolah-olah memegang kedudukan neutral dalam permainan. Penempatan mereka betul-betul sama dalam kedua-dua makan malam, kerana Jennifer duduk di sebelah kiri meja manakala Taylor duduk di sebelah kanan.

Salah satu imej telah disiarkan pada Twitter oleh Tamra, yang menulis dalam kapsyen, 'Girls night out,' dan ia seolah-olah memberi naungan kepada rakan pelakon yang tidak hadir: '... wanita kegemaran anda dalam OC.'

Taylor juga disiarkan imej meja, dan dia seolah-olah menyuarakan sentimen yang sama, memanggil kumpulan itu sebagai 'Pasukan Impian.'

Taylor juga membawa kepadanya Instagram Cerita semalaman seolah-olah membayangkan bahawa memang ada perpecahan.

'Ia seperti mempunyai ibu bapa yang bercerai,' tulis Taylor bersama emoji ketawa ketika dia berkongsi foto dua makan malam yang berasingan.

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 17 dijangka disiarkan pada awal 2023 di Bravo.