bekas Suri Rumah Sebenar Orange County bintang David Beador dan Lesley Cook kini sedang bercuti di Greece.

Ketika mereka menghampiri ulang tahun satu tahun pada hari hubungan mereka bermula, pasangan itu bergambar semasa bersiar-siar di kawasan itu — dan mencetuskan khabar angin tentang potensi pertunangan dengan beberapa siri gambar yang mencurigakan.

“Seseorang cubit saya….,” tulis Lesley dalam kapsyen foto di bawah, yang teman lelaki David diambil semasa mereka bersedia untuk terbang keluar dari LAX.

Lesley Cook Terbang Ke Greece

Dalam foto di atas, Lesley nampaknya sengaja menyembunyikan tangannya sambil tersenyum ke arah kamera.



Sepanjang perjalanan mereka, Lesley telah menyiarkan beberapa foto dirinya dan David, yang kini di tengah-tengah perceraian yang tidak kemas daripada Shannon Beador , pada halamannya dan dalam ceritanya.

Di bawah ialah beberapa imej yang dikongsi daripada Cerita Instagram beliau.

Gambar Instagram Stories Lesley Cook

Lesley dan David telah melawat beberapa tempat bersejarah sejak mendarat di Greece pada akhir minggu lalu, termasuk Parthenon, dan menikmati pemandangan kuil pada waktu malam semasa makan malam di Hotel Grande Bretagne.

“Malam yang indah bersama cintaku! Pandangan ini nyata!” dia menulis dalam kapsyen.

Keesokan harinya, Lesley berkongsi beberapa gambar yang diambil di Athens, salah satunya kelihatan menunjukkan David memegang tangannya dan menutup sedikit apa yang kelihatan seperti cincin pertunangan dengan berlian kenari sambil dia merenung ke kejauhan.

Gambar Percutian Lesley Cook Dan David Beador

Teman wanita David Beador, Lesley, mencetuskan khabar angin pertunangan dengan foto ini (Nampaknya foto itu mungkin telah dibalikkan)

Percutian Lesley Cook dan David Beador Greek

Seperti yang mungkin didengar oleh peminat pasangan itu, David dan Lesley baru-baru ini berpindah bersama di Orange County.

'David dan Lesley bergerak bersama,' sumber disahkan kepada kami pada bulan September.

Pada masa yang sama, orang dalam menutup laporan kemungkinan kehamilan, menegaskan bahawa Lesley 'tidak hamil' dengan anak keempat David.

Shannon bekas David juga telah berpindah, seperti dia sedang berpacaran Ahli perniagaan Orange County Scott Matteson .

RHOC disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.