James Kennedy melangkah keluar dengan seorang wanita misteri di Las Vegas pada malam Isnin, dan menurut satu siri Cerita Instagram yang disiarkan beberapa jam kemudian, bekas tunangnya , Rachel Leviss , tidak mengendalikan keluar dengan baik.

Hampir dua bulan selepas itu pasangan memanggilnya berhenti pada bulan-bulan mereka pertunangan dan percintaan lima tahun, the Peraturan Vanderpump pelakon dan DJ berkongsi klip video yang tidak dijangka tentang dirinya dan si rambut coklat, seolah-olah mendorong Raquel untuk berkongsi mesej yang membimbangkan dengan peminat dan pengikutnya.

Dalam video James, dia dilihat merakam dalam cermin sebagai seorang wanita bertumit dan skirt putih berdiri mengiring sambil memegang tangannya.

Peraturan Vanderpump James Kennedy Berpegangan Tangan Dengan Wanita Misteri

Beberapa jam selepas klip video itu dikongsi, Raquel mengambil Kisah Instagramnya sendiri, di mana dia mengakui dia mengalami 'kerosakan mental' dan 'cuba untuk bertahan' sendiri.'Bukankah anda hanya suka apabila ahli terapi anda tidak dapat membuat temu janji anda dan tidak memberitahu anda bahawa dia tidak akan berada di sana selama dua minggu berturut-turut?' Raquel, yang memakai hoodie putih, bertanya kepada penonton dalam taliannya. 'Sudah tentu ahli terapi saya tidak tahu bahawa hari ini bukanlah salah satu hari yang paling penuh kebimbangan dalam hidup saya tetapi ia pastinya salah satu hari paling emosional dalam hidup saya.'

Peraturan Vanderpump Raquel Leviss Mengalami Gangguan Mental Ditengah-tengah Gadis Baharu James Kennedy

“Saya berada di ambang panik dan marah. Walaupun ia tidak kelihatan seperti saya, saya,” sambungnya.

Walaupun Raquel terus menyebut ketakutan yang dia ada berkaitan dengan Peraturan Pamperjumpaan semula disiarkan beberapa jam kemudian, nampaknya besar kemungkinan dia melihat video James. Lagipun, dia baru-baru ini berkata bahawa kedua-duanya kekal mesra dalam beberapa bulan sejak perpisahan mereka, dan mereka telah dilihat terlibat dalam pertukaran manis dengan satu sama lain di Instagram.

Peraturan Vanderpump Raquel Leviss Mengalami Kemarahan Di Tengah-tengah Video Gadis Baharu James Kennedy

Awal bulan ini, semasa berada di Los Angeles, Raquel berkata dia 'bergantung di sana' mengikuti perpecahan dia dan James .

'Saya hanya mengelilingi diri saya dengan rakan dan orang tersayang. Saya akan berkata [ Scheana Shay ] paling banyak berada di sana untuk saya. dia menawarkan apartmennya untuk saya tinggal sementara semasa dia berada di San Diego,” jelas Raquel, menerusi Us Weekly.

ThePeraturan Vanderpump perjumpaan musim sembilan mula disiarkan malam ini, 25 Januari, pada 9/8c di Bravo.

Kredit Foto: Shutterstock/EugenePowers, Faye Sadou/MediaPunch/INSTARimages