James Kennedy dan teman wanita Ally Lewber membuat debut karpet merah mereka pada malam Selasa di Anugerah Muzik iHeartRadio 2022, yang turut dihadiri oleh bekas tunangnya , Rachel Leviss .

Selepas tiba di Auditorium Shrine di Los Angeles bersamanya Peraturan Vanderpump bintang bersama, Tom Sandoval dan Ariana Madix , sambil memakai seluar hitam bercetak harimau putih dan seluar hitam, James turun ke permaidani merah bersama Ally, seorang wartawan hiburan dan penyambut tetamu, yang memakai gaun tompok hijau dan kasut tumit hitam bertali.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh E! Berita (@enews)

Juga semasa acara itu, James dan Ally dilihat dalam klip video yang dikongsi di Instagram Stories of James dan Tom.Peraturan Vanderpump James Kennedy dan Teman Wanita Sekutu Menghadiri Anugerah Muzik iHeartRadio 2022

Ketika James dan Ally berjalan di permaidani merah sebagai pasangan, Raquel berjalan secara solo dengan berpakaian hijau muda selepas tiba di acara itu dengan Scheana Shay , Brock Davies , dan kakak Scheana.

Peraturan Vanderpump Raquel Leviss Menghadiri Anugerah Muzik iHeartRadio 2022

Menjelang acara itu, Raquel berkongsi foto glamnya yang menakjubkan.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Raquel Leviss (@raquelleviss)

Menurut saksi yang bercakap DAN! Berita , James dan Raquel mempunyai pertemuan yang 'mesra' pada acara itu sambil berpelukan antara satu sama lain sambil Ally berdiri berdekatan.

James dan Raquel mengesahkan berakhirnya pertunangan mereka semasaPeraturan Pam perjumpaan musim sembilan pada Disember 2021 dan berkongsi kenyataan bersama di halaman Instagram mereka beberapa hari kemudian.

'Selepas 5 tahun indah kami bersama, kami memutuskan kami mempunyai dua matlamat berbeza dan membuat keputusan untuk membatalkan pertunangan,' kenyataan mereka berbunyi. 'Kami sangat menyayangi satu sama lain, tetapi kami tidak bercinta lagi. Kami tidak mahukan apa-apa selain yang terbaik untuk satu sama lain jadi sila kekalkan sebarang pemikiran yang positif.”

Hanya sebulan selepas perpisahan James dan Raquel disahkan, dia berkongsi video dirinya di Instagram Story di mana dia dilihat berpegangan tangan dengan seorang wanita yang dilabel sebagai si rambut coklat misteri ketika itu. Kemudian, pada bulan Mac, selepas berkongsi beberapa siaran dengan perempuan yang sama , James dan Ally diumumkan di tengah-tengah a perjalanan ke Tulum, Mexico .

Kembali pada bulan Januari, selepas James pertama kali dilihat dengan Ally, Scheana menaungi dia sebagai 'peminat' semasa muncul di E!’sThe Daily Pop.

'Saya tidak mahu memberinya, seperti, apa-apa pengaruh. Dia peminat,” jelas Scheana.

Sebagai tindak balas, semasa muncul di Lala Kent podcast itu,Berikan Mereka Lala, James bertanya , 'Siapa yang bukan peminatPeraturan Vanderpump? [Ia] persembahan terbaik! Saya tidak takut dengan peminat. Saya tidak nampak obsesi dengan ‘jangan dating dengan peminat.’ Saya akan dating dengan semua peminat!”