Kredit Foto: Shutterstock/Eugene Powers, Instagram/James Kennedy

Identiti bagi James Kennedy baru teman wanita akhirnya telah disahkan.

Di tengah-tengah Peraturan Vanderpump percutian romantik star di Tulum, Mexico, wakil James telah mengesahkan dia telah berpacaran Ally Lewber sejak bertemu dengan Universiti Belmont lulus di Tom Sandoval dan pertunjukan Most Extras di Agoura Hills, California, pada bulan Januari, hanya beberapa minggu selepas mengumumkan berakhirnya pertunangannya kepada Rachel Leviss .

'James bertemu Ally baru-baru ini dan mereka telah berpacaran selama beberapa bulan sekarang,' kata wakil James Kami Mingguan pada 15 Mac. 'Dia sangat gembira dan teruja untuk melihat masa depan.'

Juga pada hari Selasa, James mengambil halaman Instagramnya, di mana dia berkongsi beberapa foto dia dan Ally menikmati Cenotes Casa Tortuga Tulum , tempat mereka menginap selama beberapa hari yang lalu.

“Hanya perjalanan paling ajaib yang pernah saya alami sepanjang hidup saya, berikut adalah persembahan slaid kecil pengembaraan hari ini…. Kongsi orang cinta! dan positifnya! cause life’s too short,” tulisnya dalam kapsyen siarannya, termasuk imej dia dan Ally berkongsi ciuman .Vanderpump Rules James Kennedy dan Ally Lewber Nikmati Ciuman di Mexico

Peraturan Vanderpump James Kennedy dan Ally Lewber Nikmati Mexico

Semasa muncul di podcast Lala Kent,Berikan Mereka Lala, pada bulan Februari, James membuka mulut tentang hubungan barunya , mengakui itu Kawan Ally adalah peminat daripada persembahan selepas itu Scheana Shay mencadangkan Ally yang menjadi peminatnya.

'Dia bersama rakan-rakannya,' James teringat tentang pertemuan 'rawak'nya dengan Ally. “Mereka adalah peminat, mereka berada dalam perniagaan. Dan siapa yang bukan peminatnyaPeraturan Vanderpump? [Ia] persembahan terbaik! Saya tidak takut dengan peminat. Saya tidak nampak obsesi dengan ‘jangan dating dengan peminat.’ Saya akan dating dengan semua peminat!”

Juga semasa penampilan, James mengakui dia belum memutuskan sama ada Ally akan muncul bersamanyaPeraturan Pamjika siri itu diperbaharui untuk musim ke-10 .

'Masih terlalu awal untuk mengatakan secara jujur. Saya suka gadis ini, saya sangat suka. Tetapi saya tidak tahu,” kongsinya. “Kita akan lihat apa yang berlaku. Dengan gadis ini, jelas sekali, saya tidak mahu melakukan kesilapan yang sama. Saya telah belajar banyak. Saya bukan sekadar meneruskan dan tidak memikirkan semua yang telah saya lalui. Dengan dia, saya mengambil masa saya.'