Kredit: Milla Cochran/Startraksphoto

Jax Taylor dan Brittany Cartwright baru sahaja berkongsi jantina bayi mereka dengan peminat mereka.

Hampir seminggu selepas Peraturan Vanderpump pasangan mendedahkan Brittany mengandung dengan anak pertama mereka, Jax dan Brittany menggunakan laman Instagram mereka pada 27 September untuk berkongsi gambar dari parti mendedahkan jantina mereka.

'Dia lelaki!!!! ????????????????,” tulis Brittany, 31, bersama gambar dirinya dengan Jax, 41, dikelilingi oleh konfeti biru di sekeliling mereka dalam apa yang kelihatan seperti halaman belakang rumah mereka. Rumah $1.9 juta .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Brittany Cartwright Cauchi ???? (@brittany)Jax turut mengambil laman Instagramnya untuk mengesahkan “IT’S A BOY!!!! ????” bersebelahan dengan foto dirinya sedang memegang baju onesie bayi dengan kapsyen: 'Saya lelaki #1 dalam kumpulan ini' tertulis di atasnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Jax (@mrjaxtaylor)

Selepas pertama kali mendedahkan berita bayi mereka di Instagram minggu lalu dengan beberapa siri gambar baby bump , pasangan itu turut bercerita tentang kehamilan itu sambil mengesahkan tarikh akhir mereka pada April 2021.

'Saya sangat teruja untuk menjadi seorang bapa, ayah saya adalah wira saya,' Jax berkata kepada ORANG pada 21 September. 'Ayah saya sentiasa ada untuk saya dalam segala hal, jadi saya hanya akan mengikuti buku panduannya, berdoa dan mudah-mudahan, insya-Allah, semuanya akan berlaku seperti yang berlaku untuk saya.'

Brittany, yang berusia kira-kira 12 minggu, juga mengakui bahawa mereka melakukannya cuba hamil selama lima bulan sebelum dia hamil.

“Saya menangis, saya ketawa, kami sangat gembira!! Kami tidak sabar untuk mengembangkan keluarga kami, 'katanya.

Jax dan Brittany menyertai semakin ramai bintang bersama yang mengharapkan termasuk Stassi Schroeder siapakah mengharapkan bayi perempuan dengan tunang Clark yang kacak pada bulan Januari. Lala Kent juga mengandung dan mengharapkan anak pertamanya, juga seorang gadis , dengan tunangnya Randall Emmett .