Pada satu ketika atau yang lain, kita semua perlu membesar — ​​walaupun Peraturan Vanderpump ' budak jahat penduduk, Jax Taylor , yang baru sahaja membuat keputusan besar 4-0 dan meraikannya dengan pelbagai pihak, termasuk bash bertema 80-an!

Walaupun Jax sentiasa dikenali sebagai salah seorang pelakon yang lebih tuaPeraturan Vanderpump, masih agak mengejutkan apabila mendengar dia memasuki 'zon pertengahan umur' yang digeruni. Tetapi jangan risau, Jax tidak berperingkat dengan nombor baharu ini. Malah, pelayan bar itu menerima sepenuhnya mengikut catatan Instagramnya baru-baru ini.

Pertama, Jax dan krewnya, termasuk ahli pelakon Tom Sandoval dan Tom Schwartz, memukul Burbank's Barney's Beanery pada 11 Julai, di mana mereka membawa karaoke nyanyian tahun ke-40nya, dan mungkin, menembak banyak pukulan (ia adalah Jax, selepas semua).

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Jax (@mrjaxtaylor)Dan pada hari Sabtu, 13 Julai, Jax mengadakan parti lain sambil meraikannyaPeraturan Vanderpumpberlakon bersama acara bertema 80-an.

Vanderpump Rules Cast Parti 80-an untuk Hari Lahir Jax Taylor

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Jim Broutman (@jimbroutman)

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh ???? Ariana Madix ???? (@ariana252525)

Ia tidak menghairankan untuk melihat Jax dan seluruh kru Vanderpump berpesta di Instagram, tetapi ia mengejutkan apabila membaca bahawa bintang Bravo itu 'tidak pernah lebih teruja untuk menjadi seorang ayah' selepas menghadiri perlawanan Liga Kecil bersamanya isteri baru , Brittany Cartwright .

'Perlawanan liga kecil pertama saya melihat anak saudara saya Luke menghancurkannya, kanak-kanak itu pergi jauh, pintar besbol yang begitu baik untuk usianya, saya terkejut,' tulis Jax. 'Dan juga, saya tidak pernah lebih teruja untuk menjadi seorang ayah, saya hanya akan mengatakannya sekarang saya akan menjadi bapa 'itu' di tempat duduk dan saya tidak peduli!!'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Jax (@mrjaxtaylor)

Ini merupakan tahun yang besar untuk Jax. Dia pergi dari a berbohong, menipu teman lelaki kepada seorang lelaki yang sudah bertunang, kini sudah berkahwin, dan kita perlu katakan, ia adalah warna yang bagus untuknya. Kami mengharapkan untuk mendengar lebih banyak daripada Jax dan Brittany tentang kemungkinan masa depan mereka sebagai ibu bapa dalam musim akan datang Vanderpump Rules, yang sedang menjalani penggambaran.

Peraturan Vanderpumpmusim lapan akan disiarkan di Bravo TV pada hujung tahun ini.

Kredit Foto: Startraksphoto, Instagram