Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Kathy Hilton menganjurkan parti Krismas tahunannya pada hari Sabtu di rumahnya di Bel Air . Dan seperti biasa, ia adalah acara yang penuh bintang.

Selain penampakan seumpamanya Kris Jenner , Kim Kardashian , Paula Abdul , Heidi Klum , Faye Resnick , dan Kristal Kung-Minkoff , keluarga Hilton, termasuk Rick Hilton , Paris Hilton , dan Nicky Hilton-Rothschild , telah disertai oleh kakak Kathy, Kim Richards , sebagai Kyle Richards ternyata tidak hadir.

'Ibu saya sentiasa mengadakan pesta yang paling ikonik ... Suka meraikan percutian bersama keluarga dan rakan hujung minggu ini,' tulis Paris dalam kapsyen tayangan slaid foto pada 17 Disember.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Paris Hilton (@parishilton)Dalam foto lain yang dikongsi oleh Paris, dia dilihat bersama ibu bapa dan adik perempuannya.

https://www.instagram.com/p/CmVKHtYILtW/

Sementara itu,Suri Rumah Sebenar Toronto's Kara Alloway berkongsi foto dirinya dan Kim Instagram .

RHOBH Kim Richards Menghadiri Pesta Krismas Kathy Hilton

Tetamu lain, Nancy Davis , turut berkongsi gambar dengan Kim pada Instagram .

RHOBH Kim Richards di Kathy Hilton Christmas Party With Guest

Dalam video yang dikongsi oleh Stuart Brazell , yang menakjubkan hiasan rumah Kathy , termasuk kek Grinchnya, mesin layan diri Moet, dan makan malam yang luar biasa, serta sekumpulan penyanyi profesional dari Orkestra Jordan Kahn, telah ditampilkan.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Stuart Brazell (@stuartbrazell)

Video itu juga memberi pengguna Instagram gambaran tentang Kim dan Paula.

RHOBH Kim Richards Bercakap dengan Paula Abdul di Pesta Krismas Kathy Hilton

SebagaiRHOBApeminat sedia maklum, perkara menjadi sukar antara Kathy dan Kyle sejak mereka membuat penggambaran musim ke-12 daripada siri realiti Bravo, yang menyaksikan rakan lama Kyle Tambah Dada menuduh Kathy pergi a memaki hamun Kyle tengah-tengah kehancuran Aspennya . Dan awal bulan ini, semasa temu bual dengan Access Hollywood, Kathy mengesahkan dia ada 'tidak bercakap dengan [Kyle] untuk seketika.'

'Kami telah menghantar mesej teks tetapi saya tidak bercakap dengannya untuk seketika,' katanya.

Tidak lama kemudian, semasa berbual dengan TV Tambahan, Kyle menyatakan harapanperdamaian masa depan.

'Kami boleh menjadi lebih baik, anda tahu, tetapi kami adalah adik-beradik dan pada penghujung hari kami sentiasa bersama, tetapi kami boleh menjadi lebih baik dan itulah yang saya mahu, itulah yang saya perlukan dalam hidup saya untuk berasa baik,' kata Kyle .

Lebih banyak foto daripada pesta percutian Kathy boleh dilihat di bawah.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh InStyle Deutschland (@instylegermany)

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillspelakon dijangka mulakan penggambaran musim 13 pada awal tahun 2023.