Scott Disick mempamerkan rupa baharunya yang platinum sambil menikmati hujung minggu yang romantis bersama Amelia Hamlin di Miami.

Scott, 37, dan Amelia, 19, terbang ke seluruh negara untuk keseronokan yang sangat diperlukan di bawah matahari Florida pada hujung minggu Hari Valentine. The Mengikuti Kardashians star kelihatan agak berbeza ketika dia bergaul dengan model teman wanitanya dan membuat penampilan sulungnya dengan gaya rambut perang baharunya.

Pada 13 Februari, Scott membuka laman Instagramnya dan menunjukkan warna rambut berambut perang baharunya dengan kapsyen: “Livin la vida Lambo.”

Amelia bertindak balas terhadap siaran Scott dengan hanya menulis: 'Shawtay.'Scott dan Amelia kemudian pergi ke pantai ketika bapa kepada tiga anak itu memakai sepasang seluar renang merah jambu terang dengan kemeja berbutang merah jambu pastel dan Amelia membuatkan orang yang melihatnya terpegun dalam bikini cetakan harimau.

Bercakap mengenai penonton, seorang individu memberitahu DAN! Berita bahawa pasangan itu kelihatan sangat 'bercinta'.

“Mereka nampaknya mempunyai masa yang sangat santai. Mereka kelihatan sangat bercinta,” kata orang itu.

Scott dilaporkan mula berkencan dengan Amelia - yang merupakan anak bongsu kepada Amelia Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Tambah Dada — pada bulan Oktober tahun lalu ketika pasangan itu dikesan memukul a Parti Halloween bersama-sama. Pada masa itu, sumber mendakwa Lisa dan suaminya, Harry Hamlin , percaya percintaan itu ' hanya satu fasa ,” tetapi nampaknya pasangan itu membuktikan semua orang salah.

Pada 13 Februari, Scott membuat hubungannya dengan model muda Instagram rasmi selepas dia berkongsi dua gambar dengan Amelia ketika mereka menikmati makan malam mewah. Sementara itu, Amelia sudah beberapa kali menyebut lelaki berusia 37 tahun itu di media sosial, termasuk siaran Thanksgiving yang memberitahu pengikutnya bahawa dia 'berterima kasih' untuk bintang realiti itu.

Pasangan itu juga berdering pada Tahun Baru bersama-sama di Mexico, dan pada masa itu, sumber menjelaskan bahawa kedua-duanya masih mengenali antara satu sama lain dan hanya 'berseronok.'

'Pergi ke Mexico adalah cara yang baik untuk mereka berdua berehat, berehat dan meluangkan lebih banyak masa dengan satu sama lain,' kata sumber itu. Hiburan Malam ini . 'Amelia mudah mesra dan bergaul dengan rakan-rakan Scott, jadi mereka boleh berehat dan berseronok.'

Sumber itu menambah, 'Amelia juga menyukai perhatian yang dia dapat daripada bersama Scott.'

Tidak jelas sama ada Amelia akan membuat penampilan pada musim akhirBersaing dengan Kardashians,yang ditetapkan untuk debut pada 18 Mac, atau jika Scott akan membuat cameo pada musim 11Suri Rumah Sebenar Beverly Hillslewat tahun ini.

Kredit Foto: Instarimages, JOHN NACION/startraksphoto