Adakah Suri Rumah Sebenar Beverly Hills penerbit membawa balik beberapa bekas pelakon ke rancangan itu dengan harapan menyemarakkan perkara di antara wanita musim 10 ?

Sama seperti Camille Grammer mengesahkan dia kembali ke persembahan, Brandi Glanville , Kim Richards , Eileen Davidson , dan Adrienne Maloof bersatu semula dengan pelakon, termasuk Kyle Richards , Dorit Kemsley , Tambah Dada , Erika Jayne , Teddi Mellencamp , Garcelle Beauvais , dan Denise Richards , kerana penggambaran di pesta yang diadakan oleh Kyle dan suaminya, Mauricio Umansky .

Sepanjang malam mereka bersama, sebilangan bintang siri itu berkongsi video dan gambar malam mereka keluar.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Real Housewives (@realhousewivesfranchise)Dalam satu foto yang dikongsi olehSuri Rumah SejatiHalaman peminat francais dihidupkan Instagram , Kyle dilihat bergambar bersama Adrienne, kakaknya Kim , dan Camille, yang mendakwa beberapa bulan lalu bahawa Kyle sebenarnya menghalang kepulangannyaRHOBA .

Adrienne Maloof Kim Richards Camille Grammer Filem RHOBH Musim 10

Dalam imej kedua yang dikongsi pada halaman yang sama, Dorit dan Teddi yang kelihatan sarat mengandung dilihat bergambar dengan suami Teddi, Edwin Arroyave , dan Eileen, yang mencadangkan dia mungkin tidak lama lagi 'muncul' dihidupkanRHOBA baru bulan lepas.

Filem Pelakon RHOBH Musim 10 Bersama Eileen Davidson

Berita tentang pertemuan semula wanita itu datang hanya beberapa minggu selepas orang dalam Hollywood Life mendakwa bahawa rakaman yang dirakam untukRHOBA musim 10 kurang bersemangat setakat ini .

'Musim ini adalah drama ringan setakat ini,' dakwa sumber. “Tiada pergaduhan sifar setakat ini. Pada dasarnya tidak ada drama sama sekali Lisa Vanderpump pemergian. Wanita-wanita itu semuanya benar-benar kawan dan [sedang] bergaul, nampaknya.”

Menurut laporan itu, ahli pelakon baharu Sutton Strarke , yang turut hadir semasa parti Kyle dan Mauricio, adalah satu-satunya dalam rancangan itu yang telah menyebabkan beberapa pergeseran antara ahli pelakon.

'Sutton nampaknya menjadi satu-satunya jenis kacau di kalangan pelakon kerana dia masih belum terikat dengan ramai daripada mereka,' jelas sumber itu.

Terdapat juga khabar angin yang mendakwa Denise mempunyai berundur selangkah daripada penggambaran kerana sibuk dengan kerjaya lakonan , tetapi menurutnya, dia telah tidak diturunkan daripada peranannya sepenuh masa padaRHOBA.

Suri rumahadalah rancangan realiti, jadi mereka memfilemkan realiti, dan apa sahaja yang anda sedang usahakan, mereka akan memfilemkannya,” dedah Denise kepada Hollywood Life. “Saya fikir bahawaSuri rumahfilem pekerjaan, dan kehidupan keluarga dan perkara lain yang telah kita lakukan dalam hidup kita, jika tidak, ia tidak akan menjadi rancangan realiti.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim 10 akan disiarkan di Bravo TV pada tahun hadapan.

Kredit Foto: Tinseltown/Shutterstock.com, Eugene Powers/Shutterstock.com