Kredit: KWKC/MEGA

Lala Kent mempamerkan tatu lelaki misteri awal minggu ini di Instagram Storynya, dan kini, hanya beberapa hari kemudian, identitinya telah disahkan.

Selepas Peraturan Vanderpump star mengambil Kisah Instagramnya untuk berkongsi imej sisi kepala lelaki itu, yang dilitupi tatu, laporan baru telah mendedahkan bahawa Don Lopez , bapa tunggal dan model, ialah lelaki yang kelihatan dalam gambarnya.

mengikut Muka surat Enam , identiti Don telah ditemui dengan bantuan daripada Instagram 'sBravo dan Koktel, yang menyiarkan tangkapan skrin siaran Lala pada halaman mereka beberapa hari lalu.

'Selamat Pagi. Masa untuk pergi kerja,” Lala telah menulis dalam kapsyen siarannya ketika halaman peminat meminta bantuan pengikut mereka.

Peraturan Vanderpump Lala Kent Menggoda Lelaki Baru di InstagramDan di laman Instagram Don, imej dari sudut yang sama mengesahkan tatu itu adalah miliknya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Don Lopez (@donlopezdadon)

Di samping mempunyai anak kecil seperti Lala, yang berkongsi Anak perempuan berusia 19 bulan Lautan dengan bekas tunang Randall Emmett , Don juga telah kehilangan bapanya juga (Lala tiba-tiba kehilangan ayahnya pada tahun 2018).

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Don Lopez (@donlopezdadon)

Seperti yang didedahkan oleh Halaman Enam, Don telah merujuk kepada anak lelakinya yang berusia kecil sebagai 'perkara terbaik yang pernah berlaku' kepadanya, dan dia tinggal di Los Angeles, tempat dia bekerja sebagai model untuk beberapa pereka terkenal, termasuk Balenciaga, Givenchy, Gucci, Sean John dan boohooMAN.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Don Lopez (@donlopezdadon)

Namun anehnya, Don nampaknya bukan orang yang Lala katakan dia ' mungkin sedang bercinta ” dengan pada awal Oktober.

'Saya tidak tahu bagaimana ia berlaku!' dia mengaku di SiriusXMJeff Lewis Livekerana dia terpancut ke atas seorang lelaki dia melihat pada masa itu .

Menurut Lala, rakan-rakannya telah 'cuba memaut [dia] dengan' lelaki yang tidak dinamakan itu 'untuk masa yang lama' sebelum mereka benar-benar bertemu. Dan apabila mereka melakukannya, dia berkongsi, mereka 'sangat seronok' bersama-sama.

'Apabila wajah itu tepat, ia seperti, permainan berakhir,' Lala menyatakan, menunjukkan bahawa penampilan lelaki itu yang menarik perhatiannya. “Dia sangat bijak… Dan mukanya, seperti, tidak sepadan dengan apa yang keluar dari mulutnya. Dia seekor unicorn.'

Dia juga mendedahkan bahawa lelaki yang dibincangkannya adalah 38. Tetapi, apabila bercakap mengenai model Don, dia berusia 30 tahun pada bulan Mac.

Dalam berita Lala yang lain, thePeraturan Pamahli pelakon baru-baru ini mempamerkan bahagian dalam ruang tamu cetakan haiwannya di apartmen barunya di Instagram Storynya. Sebagai Bravo Gaya dan Kehidupan didedahkan pada 3 November, Lala bercerita tentang kegemarannya terhadap cetakan haiwan semasa muncul di Amazon Live awal tahun ini.

'Saya sangat menyukai cetakan haiwan dan tiada siapa boleh mengubah fikiran saya mengenainya. Saya rasa seperti cetakan haiwan adalah neutral,' jelasnya, melalui DAN! Berita .

Peraturan Vanderpump Ruang Tamu Cetakan Haiwan Lala Kent

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka ditayangkan di Bravo pada lewat tahun ini atau awal 2023.