Ariana Biermann mempunyai lelaki baru dalam hidupnya dan ibunya, Kim Zolciak , nampaknya bersetuju.

Sebagai pemain berusia 19 tahun Jangan Terlambat ahli pelakon dan teman lelakinya, Aaron Scott , terus berkongsi foto antara satu sama lain dalam talian selepas membuat debut rasmi mereka pada bulan Julai, Kim menyiarkan imej Aaron sendiri. Dalam foto itu, dia dilihat berdiri bersama model dan abang kembarnya, Adam Scott .

'Adakah anda melihat dua kali ganda? Mana satu teman lelaki [Ariana Biermann]?” dia bertanya dalam kapsyen fotonya pada 21 November.

Jangan Tardy Kim Zolciak Bergambar Bersama Teman Lelaki Ariana Biermann Aaron Scott dan Kembar Adam

“Seronok bertemu dengan kamu semua! Saya harap anda semua mempunyai hari yang indah!” Adam menulis sebagai respons kepada foto Kim.“Begitu liar betapa tepatnya perangai awak!! Sangat gembira akhirnya bertemu dengan kamu!!” dia menjawab.

Don

Walaupun peminat masih belum melihat AaronJangan Terlambat, milik Kim Suri Rumah Sebenar Atlanta spinoff, hubungan mereka tidak menunjukkan tanda-tanda perlahan, yang bermakna penonton mungkin akan bertemu dengannya tahun depan jika siri itu diperbaharui.

Pada hari Ahad, Ariana menjelaskan bahawa dia dan Aaron agak serius dengan menggugurkan perkataan 'L' dalam kapsyen foto mereka berdua.

'Hai saya sayang awak,' tulisnya dengan beberapa siri imej Aaron memegangnya dalam pelukannya.

Don

Pada masa yang sama, Aaron berkongsi siaran dengan foto yang serupa.

https://www.instagram.com/p/CHg6KTVlgRv/

Sejak beberapa bulan lalu hubungan mereka, Ariana dan Aaron telah menyiarkan banyak gambar di mana susuk tubuh Aaron telah dipamerkan.

https://www.instagram.com/p/CF-s9TqF535/

https://www.instagram.com/p/CFx1NBXlADS/

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Aaron Scott (@aaronscottofficial)

Bulan lepas, semasa temu bual dengan DAN! Berita , Ariana berkata perkara antara dia dan Aaron adalah 'agak serius.'

“Kami melakukan yang menakjubkan. Sejujurnya dia adalah antara orang yang paling luar biasa yang pernah saya temui. Dan sama seperti kawan baik saya,” Ariana tersembur. 'Dia bergaul dengan baik dengan keluarga saya, yang membuatkan saya sangat gembira dan dia seorang yang sangat bersemangat, bermotivasi, yang membantu saya memotivasikan diri saya juga.'

'Kami hanya lebih baik antara satu sama lain dalam setiap aspek dan sejujurnya ia adalah pengalaman yang luar biasa dan saya sangat gembira sekarang dengan kehidupan saya, dan semuanya menjadi menakjubkan,' tambahnya.

Mengenai pemikiran Brielle, dia memberitahu outlet itu bahawa dia mencintai Aaron dan berpendapat 'dia hebat.'

'Dia menyemak setiap, mana-mana kotak dalam senarai,' dedahnya.

Jangan Terlambat musim kelapan disiarkan pada hari Selasa pukul 10 malam. pada Bravo.