The Suri Rumah Sebenar Atlanta bintang Cynthia Bailey mempunyai lelaki baru dalam hidupnya!

Cynthia, 51, pastinya mengalami suka dan duka dalam bidang percintaan sejak menyertai rancangan itu… kami melihat perkahwinannya dan penceraian daripada Peter Thomas , serta beberapa percubaan jangka pendek untuk mendapatkan kembali alurnya sebagai orang yang bercerai (kami melihat anda, Will Jones . Anda hebat, kawan!) Tetapi kini dia menunjukkan lelaki baharunya di media sosial, dan dia mungkin sahaja!

Michael 'Mike' Hill ialah seorang wartawan sukan yang berjaya, yang menjadi terkenal dalam pelbagai program ESPN sebelum menjadi peneraju di Fox Sports. Belum ada maklumat tentang bagaimana dia dan Cynthia bertemu, tetapi kedua-duanya kelihatan cukup selesa.

Mula-mula, Cynthia menggunakan Cerita Instagramnya pada hujung minggu untuk berkongsi foto dirinya dan Mike sedang bersarapan bersama!

Cynthia Bailey Teman Lelaki Baru Mike Hill

Bintang RHOA Cynthia dengan teman lelaki barunya Mike HillDan kemudian pada hari Ahad, Cynthia menghantar mesej hari jadi yang tulus kepada Mike di Instagram, dan nampaknya pasangan baharu itu berkongsi sambutan yang intim dan sederhana.

“Selamat Hari Lahir @itsmikehill. Saya harap anda menikmati hari istimewa anda bayi,” tulisnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Cynthia Bailey (@cynthiabailey)

“Baby?!” Bunyinya agak serius! Dan dia nampaknya sama-sama terpikat dengan Cynthia, kerana dia juga menyiarkan gambar dari hari istimewanya, dan berterima kasih kepada bekas model itu kerana 'sangat hebat!'

“Harus diakui, hari jadi ini mengejutkan saya!! Saya sangat bersyukur dan diberkati. Terima kasih kerana sangat hebat!!! Saya biasanya membuat parti besar tetapi kadangkala anda hanya perlu Chill. #LeoSeason #JustBeHappy @cynthiabailey10,” tulis Mike.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Mike Hill (@itsmikehill)

Cynthia dan lelaki barunya nampaknya mempunyai banyak persamaan juga. Sebagai permulaan, Mike bekerja dengan bekas ahli pelakon RHOA Claudia Jordan pada UnstabledPodcast .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Mike Hill (@itsmikehill)

Mike juga telah bercerai, dan mempunyai dua anak perempuan remaja. Dan dia pasti menghargai wanita cantik! Bekas isterinya, Camille, adalah bekas peserta Miss Universe, jadi tidak seperti mereka yang datang sebelum dia, dia mungkin tidak akan gentar dengan bekas model dan ketampanannya yang menakjubkan.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Mike Hill (@itsmikehill)

Nampak seperti jodoh yang dibuat di syurga, jika anda bertanya kepada saya. Dan kerana dia sangat selesa di hadapan kamera, dia akan membuat tambahan yang sempurna RHOA!

Kredit Foto: DFree/Shutterstock.com, Instagram

BERITAHU KAMI – FIKIR TENTANG LELAKI BARU CYNTHIA?