Meghan King Edmonds dan suami Jim Edmonds bersatu semula pada hujung minggu untuk menyokong anak mereka Hart di hospital. Malangnya, pertemuan semula mereka telah dicemari oleh tuntutan urusan berterusan sedang dibuat oleh Jim yang dikatakan perempuan simpanan , Jennifer McFelia Villegas .

Sebagai bekas Suri Rumah Sebenar Orange County bintang menghiburkan anak lelaki mereka yang berusia setahun ketika dia diuji untuk kemungkinan gangguan saraf, satu laporan mengesahkan Jennifer telah memfailkan tuduhan terhadap Meghan kerana gangguan. Jennifer menawarkan diri untuk mengambil ujian pengesan pembohongan buktikan dia mempunyai hubungan fizikal dengan Jim .

Menurut laporan daripada Cara hidup majalah, Meghan berkongsi beberapa foto di Instagram Storiesnya pada 22 Jun yang mengisahkan lawatan Hart ke hospital dan mengesahkan kehadiran suaminya.

'Ini adalah bahagian terbaik dari MRI Hart,' tulisnya dalam kapsyen foto pertamanya.

Anak RHOC Meghan King Edmonds Menjalani MRIMeghan juga berkongsi foto Jim dengan anak lelaki mereka, memberitahu peminat, 'tetapi bahagian terbaik ibu dan ayah ialah hasilnya.'

RHOC Jim Edmonds Selesa Hart di Hospital

Ketika Meghan dan Jim memberi tumpuan kepada anak lelaki mereka yang masih kecil, Semua Tentang Teh berkongsi kemas kini tentang Jim yang sedang berlangsung skandal menipu , mendedahkan bahawa Jennifer menawarkan untuk menjalani ujian pengesan pembohongan untuk membuktikan dia dan Jim mempunyai hubungan seksual .

Laporan itu juga mengesahkan Jennifer memfailkan laporan polis terhadap Meghan pada 17 Jun.

Dalam laporan itu, yang diperolehi oleh laman web itu, ia menyatakan bahawa Jennifer 'telah menerima berbilang mesej teks dan panggilan telefon daripada Puan Edmonds sejak September lalu apabila dia dan Jim Edmonds menandatangani perjanjian tanpa pendedahan mengenai urusan itu.' Meghan juga dilaporkan berkata 'bahawa dia sedang mengumpul bukti terhadap Jennifer untuk semua pemerasan yang telah dia lakukan terhadap Jim dan pemain MLB lain, dan dia memberikan semua itu kepada FBI, dan tidak lama lagi, Jennifer akan ditangkap dan anaknya. diambil daripadanya.”

'Cik. Villegas juga menyatakan bahawa Meghan juga telah menghantar gambar keluarga Jennifer, membuktikan kepadanya bahawa dia tahu di mana mereka tinggal malah tahu nama mereka,” jelas laporan itu.

Dalam satu kenyataan, Jennifer memberitahu outlet bahawa Meghan 'mengancam dan mengganggu' dia.

'Meghan memberitahu saya bahawa dia mahu saya 'dihinakan' seperti dia,' kongsi Jennifer. 'Dia memberitahu saya bahawa dia mempunyai hubungan peribadi dengan Us Weekly dan dia merancang untuk memusnahkan hidup saya.'

'Us Weekly menghubungi saya dengan cerita mereka yang jelas datang dari Meghan. Dia satu-satunya orang yang tahu identiti saya. Dia kehabisan darah dan tidak akan berhenti sehingga saya terjun dari jambatan,” tambahnya.

Meghan muncul di RHOC selama tiga musim sebelum ini berhenti siri selepas musim 12 untuk memberi tumpuan kepada Jim dan keluarga mereka.

Kredit Foto: Instagram