Meghan King Edmonds sedang membuat jenaka tentang mengandung anak keempatnya.

Sebagai butiran baru mengenai suaminya Jim Edmonds ' didakwa perempuan simpanan , Jennifer McFelia Villegas , terus ke permukaan, yang Suri Rumah Sebenar Orange County star mengambil Cerita Instagramnya dan memberitahu peminat dalam taliannya bahawa dia hamil.

'Saya mempunyai beberapa berita untuk dikongsi,' kata Meghan, menurut laporan daripada Budaya pop , kerana dia melakukan 'benjolan' yang besar.

RHOC Meghan King Edmonds Jokes Dia Hamil

“Saya mengandung … dengan ini!” sambungnya sambil mengeluarkan boneka binatang dari bajunya.Menurut Meghan, anak perempuannya Aspen yang berusia dua tahun adalah orang yang mencadangkan dia melakukan gurauan bodoh itu kepada peminat dan pengikutnya.

RHOC Meghan King Edmonds Tidak Menolak Cincin Perkahwinannya

Di samping memastikan peminatnya tahu dia sebenarnya tidak hamil, Meghan cuba menutup sebarang khabar angin yang berpotensi mengenai ketiadaan cincin perkahwinannya .

“Btw, tangan KANAN saya pegang telefon saya. Ia adalah imej cermin!' dia menjelaskan, gagal mendedahkan mengapa cincin perkahwinannya tidak kelihatan di kedua-dua belah tangan.

Dalam berita Meghan King Edmonds yang lain, masa lalu yang teduh suaminya Jim yang didakwa perempuan simpanan , Jennifer, baru-baru ini didedahkan oleh Kami Mingguan .

Pada 24 Jun, outlet itu mendedahkan bahawa pada 2016, selepas menghadapi tuduhan DUI dan 'penipuan identiti kewangan,' Jennifer dituduh meninggalkan 'bayi perempuannya di dalam keretanya' di tempat letak kereta kedai runcit. Dia didakwa atas satu pertuduhan berkelakuan melulu kerana menyalahi undang-undang membahayakan keselamatan kanak-kanak bawah umur.

Dia juga dituduh 'sedar tidak mengambil kira risiko yang besar dan tidak wajar bahawa tindakannya meninggalkan Juvana D.V. dalam kenderaan tanpa pengawasan akan membahayakan keselamatan Juvenile D.V.,” menurut kertas kerja. Dia mengaku 'nolo contendere' pada Januari 2018. Ini bermakna walaupun dia tidak mengaku melakukan kesalahan, dia menerima pertuduhan terhadapnya.

Berikutan pengakuannya, Jennifer didenda $500, diberi 12 bulan percubaan, diperintahkan untuk menyelesaikan 400 jam perkhidmatan masyarakat, dan dipaksa untuk menyelesaikan kursus keibubapaan dan kelas kemahiran hidup.

Sementara Jim menafikan mempunyai sesuatu yang lebih daripada satu hubungan teks yang tidak sesuai dengan Jennifer , dia mendakwa hubungan mereka adalah fizikal dan mempunyai ditawarkan untuk mengambil ujian pengesan pembohongan untuk membuktikan kesnya.