Kredit: Charles Sykes/Bravo

Melissa Gorga terus berkongsi lebih banyak lagi tentang dia dan Joe Gorga 's rumah baru .

Selepas berpindah ke kediaman itu, yang terletak di komuniti West Gate Urban Farms di New Jersey, bulan lalu, yang Suri Rumah Sebenar New Jersey ahli pelakon pergi ke halaman Instagramnya untuk mempamerkan dapur baharunya dan Joe.

'Kami suka menghiburkan ... Ruang dapur diutamakan,' tulis Melissa kepada peminat dan pengikutnya pada 4 Disember, bersama dengan video dapur baharunya dan hashtag untuk 'reka bentuk dapur.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Melissa Gorga (@melissagorga)Selain itu, dalam kapsyen videonya, Melissa menandakan Kabinet Buatan Tangan Kampung dan Fabrikasi Steon-Tech, Inc.

Selain menunjukkan asas ruangnya yang serba putih, video Melissa tidak memaparkan satu, tetapi dua pulau dan tiga lekapan lampu emas yang besar, yang menambah cahaya yang disediakan oleh pencahayaan ceruk yang terdapat di seluruh bilik.

Dapur Rumah Baharu RHONJ Melissa Gorga

Dapur baharu Gorgas mempunyai kabinet putih dan kaunter, serta percikan belakang putih.

Berikutan pendedahan tentang lekapan lampu besar-besaran ditemui tergantung di ruang legarnya dan Joe, Melissa mengesahkan kepingan loghat itu turut dipaparkan di dapurnya.

Lampu Dapur RHONJ Melissa Gorga

Lampu dapur menampilkan beberapa mentol individu, gaya lilin.

Di salah satu pulau dapur besar Melissa dan Joe, sinki emas dan dispenser sabun kelihatan di belakang mangkuk gaya ladang. Sementara itu, ketuhar berkembar dan ketuhar tradisional juga kelihatan.

Pulau Dapur RHONJ Melissa Gorga di Rumah Baharu

Pulau ini mempunyai tapak kayu manakala kawasan dapur lain dicat putih.

Dua pulau Melissa dan Joe mempunyai dua jenis tempat duduk yang berbeza, dengan satu mempunyai najis bersandar dan yang lain bulat tanpa punggung.

Malah terdapat peti besar untuk hidangan yang diperbuat daripada bahan yang sama dengan dasar pulau.

RHONJ Melissa Gorga Menunjukkan Najis Dapur dan Dada China

Melissa turut berkongsi klip sudut sarapannya, yang menampilkan siling melengkung, banyak tingkap, pintu Perancis dan lekapan lampu yang unik.

RHONJ Melissa Gorga Siling Melengkung di Sudut Dapur Rumah Baharu

Seperti yang peminat mungkin dengar, berita tentang Rumah baharu Melissa dan Joe tidak datang tanpa kontroversi, kerana Joe baru-baru ini dituduh menggoncang sebuah syarikat yang bekerja di rumah itu untuk lagu $30,000 .

“Antara September 2021 hingga Januari 2022, plaintif COUNTY CONCRETE CORPORATION menyediakan bahan kepada Defendan,” tuntutan syarikat terhadap Joe menyatakan, per Semua Tentang Teh . 'Atas maklumat dan kepercayaan, bahan-bahan ini digunakan untuk pelbagai projek pembinaan.'

“Plaintif memberikan bahan kepada Defendan dengan nilai, termasuk caj kewangan, sebanyak $30,264.06,” tambahnya.

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka akan mula disiarkan di Bravo suatu masa nanti awal 2023 .