Pesona Selatan bintang Bunga Olivia nampaknya ada lelaki baru dalam hidupnya selepas itu berpisah dari dia musim kelapan nyala api, Austen Kroll , seminggu yang lalu.

Walaupun Olivia belum membuat apa-apa secara rasmi, dia telah dikesan pada hujung minggu di Charleston, Carolina Selatan, bersama pemain kendi liga kecil berusia 27 tahun John Parke, yang berkongsi foto mereka berdua di Kisah Instagramnya.

Seperti yang dilihat dalam siri foto yang dikongsi olehRatu Bravopada Instagram , Olivia dilihat dengan tangannya di muka John dalam foto yang dia kongsikan sendiri. Dan dalam beberapa tangkapan jujur ​​yang lain, bakal pasangan baharu itu dilihat di sebuah bar dan berjalan di jalan.

Walaupun John kelihatan memakai pakaian yang sama pada kedua-dua majlis, Olivia dilihat memakai atas putih dan topi putih pada waktu siang dan berkemeja gelap dan skirt tan pada waktu petang.

Pesona Selatan Olivia Bunga Teman Lelaki Baru John Parke di CharlestonSelepas Olivia dan John dilihat antara satu sama lain,Bravo dan Koktel, juga pada Instagram , berkongsi beberapa butiran yang dihantar kepada mereka daripada peminat berkenaan dengan siapa sebenarnya John.

“Dia pemain besbol! Untuk White Sox/mungkin kelab liga kecil mereka,” dakwa seorang pembocor yang tidak dinamakan.

Kemudian, dalam jawatan kedua, seorang lagi menambah, 'Dia bermain di Charlotte di mana dia hanya untuk Halloween! Juga dari mana asal Austen.”

Siapakah Teman Lelaki Baru Olivia Flowers Southern Charm John Parke

Menurut laman web rasmi Besbol Liga Utama (MLB), John kini bermain untuk Charlotte Knights, tetapi dia telah diketengahkan dalam beberapa pasukan berbeza sejak 2018, termasuk Birmingham Barons, Winston-Salem Dash, dan Kannapolis Intimidator.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh John Parke (@johnparke28)

Dia juga ditugaskan ke Chicago White Sox secara ringkas pada Mac 2020, dan semasa bermain untuk liga ladang mereka pada 2017, dia dinamakan sebagai Post-Season All-Star.

Semasa temu bual dengan Us Weekly awal bulan ini, Austen ditanya sama ada terdapat kemungkinan dia dan Olivia menghidupkan semula percintaan mereka . Dan sebagai tindak balas, dia berkata dia akan ' tidak pernah berkata tidak pernah ” kepada idea itu.

'Dia adalah orang yang penting dalam hidup saya dan dia sangat besar untuk saya tahun ini untuk kembali kepada siapa yang saya fikirkan,' akuinya.

Belum ada maklumat mengenai musim kesembilan yang berpotensiPesona Selatan.