Bercakap tentang semangat Krismas.

Paris Hilton mengambil kisah Instagramnya pada Khamis, 8 Disember, untuk memberi peminat gambaran sekilas tentang ibu dan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Kathy Hilton Rumah L.A., yang dihias hingga sembilan tahun untuk musim cuti tahun ini.

Kediaman Kathy telah banyak dipaparkan RHOBA sejak dia mula muncul dalam siri ini dalam peranan 'rakan kepada' pada tahun 2021, tetapi kini kami dijamu dengan hiasan percutiannya yang mewah, yang termasuk banyak perhiasan merah jambu, putih dan emas serta mesin layan diri champagne.

Video itu menghalang sesi Amazon Live yang menampilkan Paris sebagai sebahagian daripada Panduan Pengehosan Percutian Parisnya. Dalam video itu, dia mempromosikan barisan peralatan dapur baharunya, yang sudah menjadi jenama alat memasak 'nombor satu' pada masa ini. Duo ibu/anak perempuan memulakan video dengan memakai set piyama Krismas padanan hasil kerjasama Kathy dengan jenama Australia Sant dan Abel.

Paris terpesona dengan hiasan perayaan Kathy dan pokok Krismas, mengatakan bahawa ibunya 'taksub' dengan Krismas.

Kalungan putih disarungkan di atas tangga besi hitam rumah itu, dan di pangkalnya terdapat sebatang pokok putih berkilauan yang dihiasi dengan perhiasan putih yang sepadan. Di sekeliling pokok itu terdapat banyak hadiah yang dijelaskan oleh Paris sedang didermakan kepada Hospital Kanak-kanak Los Angeles.

Paris juga membawa kamera ke dapur, mempamerkan kentang kaviar 'ikon' Kathy, serta koleksi alat memasaknya yang terpercik dengan banyak ungkapan sosialit itu, termasuk cerek yang dilabel dengan kasar, 'That's Hot.'Kehidupan Sederhanaalum mempamerkan koleksi cawan dan mugnya yang berkilauan serta barisan periuk dan kualinya, yang diwarnakan dengan warna merah jambu khasnya.

Paris menyifatkan barisan alat memasak sebagai 'sangat sesuai untuk percutian.'

Bintang sebenar video itu, bagaimanapun, adalah mesin layan diri yang dipenuhi champagne yang dijual pada harga $38K di Neiman Marcus.

'Secara literal taksub dengan mesin layan diri Moet dan Chandon ini,' kata Paris. “Seberapa hebat ini?” Dia menambah bahawa mesin itu 'sangat bergaya dan sangat menyeronokkan.'

Paris meneruskan dengan mengakui, 'Saya memerlukan salah satu daripada ini untuk rumah saya. Secara literal ikonik.” Paris juga menggunakan satu lagi kata kuncinya, 'Sliving,' yang merupakan gabungan perkataan slaying dan living.