Daripada peguam kepada pengarah pengebumian kepada model? Pada hari ini, anda tidak menjadi berita punked, Taman Phaedra kini menjadi model!

Ya, bekas Suri Rumah Sebenar Atlanta star baru sahaja mengumumkan dia telah menandatangani kontrak dengan Wilhelmina Models. Berita ini datang beberapa bulan selepas dia dilaporkan dipecat oleh Bravo kerana menyebar khabar angin berniat jahat tentang seorang castmate.

Dalam temu bual baharu, ibu kepada dua anak berusia 44 tahun itu, yang berdiri pada 5′ 1″, membuka tentang harapan dan aspirasi peragaannya.

'Saya fikir saya adalah wajah 'ya anda boleh.' Saya seorang gadis bandar kecil yang telah mengikuti impiannya. Ya anda boleh menjadi ibu, ya anda boleh menjadi peguam dan ya anda boleh menjadi model,” kata Phaedra kepada Kami Mingguan . 'Apabila peluang itu muncul, beberapa orang bertanya kepada saya 'Mengapa?' dan saya berkata 'Mengapa tidak?' Seorang supermodel memulakan syarikat ini dan dia mahu mengembalikan kuasa kepada wanita dan saya fikir saya berpegang pada perkara yang sama. Saya mempunyai peluang untuk menunjukkan kepada orang ramai bahawa kecantikan boleh datang dalam setiap saiz, warna, warna dan umur. Ia menarik dan pengembaraan!”

Jadi Apakah kempen impian Pheadra?'Saya ingin menjadi wajah jenama penjagaan kulit,' dedah Phaedra. 'Saya mempunyai kulit yang hebat, saya suka solek, tetapi saya suka dapat menanggalkan solek dan mempunyai kulit yang cantik. Saya juga fikir ramai gadis mencari di Instagram untuk standard kecantikan ideal yang memerlukan banyak solek. Itu bukan wajah wanita sebenar.”

Phaedra juga menjelaskan bahawa dia tidak mempunyai masalah untuk menunjukkan beberapa kulit!

'Saya tidak keberatan untuk mendedahkan semuanya, saya telah memakai g-strings dan mendedahkan semuanya benar-benar setiap musim selama tujuh tahun,' katanya. “Saya mempunyai dua anak di T.V nasional. Saya sukakan kebogelan! Saya telah membawa banyak penghibur eksotik pada rancangan itu, jadi saya suka badan saya dan saya mempunyai lengkungan. Saya seorang ibu kepada dua orang anak, jadi saya tidak sempurna, tetapi saya tidak mempunyai masalah untuk berbogel.”

Mesti katakan ini terdengar seperti percubaan Phaedra untuk kekal dalam perhatian mengubah kitaran berita berikutan beberapa akhbar buruk . Tetapi semoga berjaya untuknya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh PHAEDRA (@phaedraparks)

Kredit Gambar: Bravo, Robert Ector

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA FIKIR PHAEDRA ADA APA YANG DIPERLUKAN UNTUK MENJADI MODEL?!