Porsha Williams menunjukkan tatu leher barunya sebagai Simon Guobadia terpancut ke atas Suri Rumah Sebenar Atlanta bintang pada hari lahirnya yang ke-40.

Porsha pertama kali mendedahkan dia mempunyai nama tengah Simon bertatu di lehernya bulan lepas, tetapi dia gagal mempamerkan dakwat baharu pada masa itu.

'Saya mendapat tatu,' dia berkongsiNegara Hidanganpada 28 Mei. “Saya rasa ini cara yang bagus untuk menunjukkan anda mencintai seseorang. Saya mendapat tatu nama tengah tunang saya di leher saya.”

Bagaimanapun, dalam foto baharu yang dikongsi Simon melalui Instagram, Porsha dengan bangganya mempamerkan tatu itu, yang berbunyi, 'Iyore.'

Bintang RHOA Porsha Williams menunjukkan tatu nama tengah tunangnya Simon 'Iyore' di lehernyaNampaknya Simon melayan tunangnya dengan percutian romantis untuk meraikan hari lahirnya yang penting pada 22 Jun, dan dia menyayangi bakal pengantinnya dalam kapsyen sambil berkongsi beberapa siri foto dari perjalanan mereka.

'Selamat Hari jadi cinta saya. Tuhan sentiasa menepati masa, dan mempunyai tujuan untuk hidup kita,” tulisnya. “Anda adalah kembar saya dalam setiap aspek kehidupan yang penting. Ketawamu menular dan air matamu menyentuh lubuk jiwaku. Kami adalah satu daripada jenis. Selagi kita terus menyayangi, memahami dan menghormati antara satu sama lain, tidak ada apa-apa di planet bumi yang boleh menjadi antara kita dan cinta yang kita ada untuk satu sama lain. Sekarang, mari kita cintai secara langsung dan melancong.”

Dalam gambar itu, pasangan itu boleh dilihat bercium dan berpelukan sebelum menaiki jet peribadi mereka untuk pulang ke rumah. Dan sudah tentu, ia tidak mengambil masa yang lama untuk peminat untuk menawarkan pendapat mereka di bahagian komen.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Simon Iyore Guobadia (@iamsimonguobadia)

'Cinta benar-benar sesuatu yang indah,' tulis seorang. 'Saya lebih suka memilikinya dan dibenci kerananya, daripada kesepian dan sengsara dengan [orang] yang tidak dapat menemuinya.'

Seorang pengikut lain berkomentar, “Hei siapa saya untuk menilai dosa orang lain? Adakah kamu [sehingga] Yesus datang.”

Seperti yang diketahui peminat, Simon sebelum ini pernah berkahwin dengannya Falynn Guobadia - yang diperkenalkan sebagai 'rakan' Porsha dalam rancangan itu. Dia baru-baru ini bercakap tentang pertunangan bekas suaminya kepada Porsha, mendakwa dia tidak menyalahkan ibu kepada satu anak itu berakhirnya perkahwinan mereka .

'Tiada sesiapa yang mempunyai kuasa itu ke atas hidup saya, hidup suami saya dan perkahwinan kami,' katanya dalam temu bual dengan Adan Newell daripadaUp dan Adam.

'Saya dan Simon adalah orang yang berkahwin antara satu sama lain, kami adalah orang yang mencipta keluarga bersama dan membina kehidupan dengan satu sama lain,' sambungnya. “Saya salahkan kami berdua. Dia yang dipersalahkan, saya yang dipersalahkan dan itu sahaja. Apa sahaja yang datang selepas itu. Saya tidak mengatakan ia betul. Saya tidak mengatakan ia salah. Tetapi tidak. Tiada siapa yang mempunyai kuasa itu selain Simon dan saya.”