Anda tahu perasaan itu apabila anda tinggal beberapa hari lagi untuk melahirkan anak pertama, dan anda melihat gambar ayah bayi anda dengan berbilang wanita tersebar di seluruh internet? Baiklah, Khloe Kardashian tidak.

Hujung minggu lepas ini Mengikuti Kardashians teman lelaki bintang, bintang NBA Tristan Thompson berada di New York bersama Cleveland Cavaliers menjelang perlawanan mereka menentang NY Knicks, apabila dia memutuskan untuk menikmati muzik bersama rakan-rakan di kelab malam, PH-D. Bunyi cukup tidak bersalah, bukan?

Nah, mungkin tidak begitu banyak. Menurut rakan-rakan pengunjung kelab dan bukti fotografi, Tristan menjadi sangat mesra dengan seorang berambut coklat cantik, kemudian dikenal pasti sebagai model Instagram, Lani Blair . Malah, mereka berdua bergambar sedang bercium!

Ini adalah langkah berani untuk seseorang yang menjalinkan hubungan dengan salah seorang ahli paling terkenal dari salah satu keluarga paling terkenal di dunia. Dan lelaki itu tidak pendek-dia akan menghadapi masa yang sukar untuk bergabung walaupun dia bukan nama keluarga. Tetapi nampaknya, dia tidak cuba menyembunyikannya!

gambar menipu tristan thompson

Teman lelaki Khloe Kardashian Tristan telah ditangkap mencium wanita lain di sebuah kelab“Semua orang tahu siapa dia. Kami bercakap mengenainya, dan semua orang melihat mereka bermesra beberapa kali”, kata saksi wanita yang merakam video itu kepada Surat Harian . 'Saya jelas pernah melihatnya sebelum ini, dan orang di sekeliling saya seperti, 'Itu Tristan Thompson'. Saya pernah melihatnya di TV.'

Lebih memburukkan keadaan, atlet all star itu dilihat lewat malam itu memasuki Hotel The Four Seasons bersama wanita yang sama, tetapi muncul empat jam kemudian memakai pakaian berbeza. Dan mereka pasti telah membuat sepanjang hujung minggu, kerana Blair dilihat meninggalkan hotel Cavs pada pagi Isnin dengan beg semalaman.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh The Shade Room (@theshaderoom)

Wanita berusia 27 tahun itu telah menjadikan Instagram miliknya peribadi selepas dibanjiri dengan komen daripada peminat Kardashian/Thompson yang mengecamnya kerana merosakkan rumah bahagia mereka.

Jordan Craig dan Lani Blair

Gambar di sebelah kiri ialah bekas Tristan, Jordan Craig, dan di sebelah kanan ialah wanita yang didakwa dia curang dengan Lani Blair (ramai orang menunjukkan betapa serupa, dan sangat berbeza dengan Khloe, kedua-dua wanita kelihatan!)

Tetapi mungkin dia tidak sepatutnya berasa terlalu bersalah, kerana ternyata, ini mungkin corak untuk Tristan. TMZ menyiarkan video pengawasan dari lounge Hookah yang dilawati Tristan di DC pada bulan Oktober, dan di dalamnya, lelaki Khloe boleh dilihat mencium dan membelai DUA wanita!

Kesian Khloe! Ini tidak mudah untuknya, terutamanya sebelum dia melahirkan anak perempuannya. Tetapi ada yang mungkin mengatakan ini hanyalah karma membayar Khloe lawatan yang sudah lama tertunggak.

Penggemar Kardashian akan ingat bahawa Tristan telah pun terlibat dalam hubungan dengan bekas teman wanitanya, Jordan Craig , apabila dia mula berkencan dengan Khloe…dan dia kebetulan sangat hamil dengan anaknya pada masa itu juga.

Tetapi jangan fikir bahawa Cik Craig sedang menikmati kesakitan Khloe. Dia jelas seorang wanita yang jauh lebih baik daripada kebanyakan orang. Dan sekurang-kurangnya di media sosial, dia mengucapkan selamat sejahtera kepada mereka.

'Jika anda menghormati diri sendiri dan anda menghormati orang lain, anda tidak akan pernah memandang ringan nasib malang sesiapa. Anda juga tidak akan merasa tertanggung apabila ia mengorbankan orang lain. Doakan keamanan untuk semua orang' kata Craig di Instagram Selasa.

Bagaimanapun, ternyata ibu kita betul selama ini (sekali lagi!)..bagaimana anda mendapatkannya adalah bagaimana anda akan kehilangannya. Alangkah ganjilnya Kris Jenner akan melangkau pelajaran hidup yang kecil itu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Kredit Foto: Instagram, DailyMail

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA MERASA KESALAHAN DENGAN KHLOE? ADAKAH ANDA FIKIR DIA AKAN BUANG TRISTAN?