Kredit: Kristin Callahan/ACE PICTURES/INSTARimages

Stassi Schroeder dan Clark yang kacak telah berkahwin.

Berikutan khabar angin dalam talian yang mencadangkan pasangan itu berkahwin bulan lalu, yang dicetuskan oleh video cincin perkahwinan di jari manis Beau, bekas Peraturan Vanderpump star mengambil halaman Instagramnya untuk mengesahkan bahawa dia dan Beau, sebenarnya, berkata 'Saya lakukan' pada bulan September.

'Hari ini adalah hari perkahwinan kita. Kami pergi dan melakukannya juga,” Stassi mengumumkan di Instagram pada 7 Oktober, bersama dengan video dia dan Beau pada majlis perkahwinan luar mereka.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Stassi Schroeder Clark (@stassischroeder)Selain berkongsi bahawa dia dan Beau telah berkahwin pada September, Stassi, yang mengharapkan anak pertamanya dengan Beau pada bulan Januari, mendedahkan bahawa mereka berdua akan 'harap-harap' mengadakan 'perkahwinan impian Itali,' yang ditangguhkan disebabkan wabak coronavirus awal tahun ini, pada Oktober 2021.

'Saya sangat bangga menjadi isteri awak,' tambah Stassi.

Peraturan Vanderpump Stassi Schroeder dan Beau Clark Berpegangan Tangan di Perkahwinan

Peraturan Vanderpump Stassi Schroeder dan Beau Clark Berkahwin dalam Majlis Luar

Mengikuti siaran Stassi, peminat dan bekasnyaPeraturan Pamrakan pelakon, Jax Taylor , Randall Emmett , dan Tom Schwartz , bertindak balas terhadap berita yang menggembirakan itu.

“Saya sangat menyukai ini!! Adalah hari yang hebat!” Jax menulis dalam komen.

Sementara itu, Tom, yang berkata 'Saya lakukan' kepada isterinya Katie Maloney Untuk kali kedua musim panas lalu , bergurau bahawa mempunyai dua perkahwinan adalah perkara 'dalam'.

“Hanya 1 perkahwinan : lama & rosak 2 perkahwinan: KEHANGATAN BARU,” kongsinya.

'Ya sangat terharu,' Randall bersetuju.

Pelakon Peraturan Vanderpump Bertindak balas terhadap Perkahwinan Stassi Schroeder dan Beau Clark

Semasa majlis itu, Beau bukan sahaja mencium isteri baharunya tetapi juga isteri baharunya bayi perempuan yang belum lahir .

Peraturan Vanderpump Stassi Schroeder dan Beau Clark Berciuman di Perkahwinan

Vanderpump Peraturan Beau Clark Mencium Bayi Bump Stassi Schroeder di Perkahwinan

Manakala Stassi tidak akan diketengahkan pada yang berpotensi musim kesembilan yang akan datang daripadaPeraturan Vanderpump, dia baru-baru ini mengesahkan bahawa dia podcast akan kembali “tidak lama lagi.”