Kredit: MEGA, Shutterstock/Michael Mattes

Rachel Leviss menikmati malam bersama Scheana Shay pada hari Khamis dan, mungkin mengejutkan, James Kennedy dan teman wanita barunya , Ally Lewber , turut berada di belakangnya.

Walaupun Raquel dan Ally pernah dilihat bersama sebelum ini , dan kedua-duanya di Mexico bulan lepas untuk majlis perkahwinan mereka Peraturan Vanderpump bintang bersama, Scheana dan Brock Davies , mereka kelihatan lebih gembira kerana dapat meluangkan masa dengan satu sama lain ketika Raquel dan James merakam rakaman persiaran mereka.

Dalam klip Raquel, dia dilihat duduk di sebelah Scheana dan Ally di sebuah restoran, di mana mereka tersenyum dan meniup ciuman ke arah kamera.

Peraturan Vanderpump Raquel Leviss Bergantung Dengan Teman Wanita James Kennedy, Ally Lewber

Dalam video lain, yang disiarkan oleh Scheana tetapi dirakam oleh James, wanita-wanita itu sekali lagi tersenyum menggoda.Vanderpump Peraturan James Kennedy Filem Teman Wanita Ally Lewber Dengan Bekas Raquel Leviss dan Scheana

SebagaiPeraturan Pampeminat mungkin tahu, James mula berkenalan dengan Ally awal tahun ini, hanya beberapa minggu selepas beliau dan Pertunangan Raquel selama berbulan-bulan berakhir pada penghujung tahun 2021. Walau bagaimanapun, ia tidak membuat debut karpet merah mereka sehingga Mac, apabila mereka menghadiri Anugerah Muzik iHeartRadio 2022.

Bulan berikutnya, Raquel muncul di Katie Maloney podcast itu,Awak Akan Mencintai Saya, di mana dia mengakui bahawa James banyak berpindah dari hubungan mereka lebih cepat daripada yang dia jangkakan .

“Empat minggu selepas pertunangan diputuskan, James mempunyai teman wanita baharu... Saya menilai anda jika anda mempunyai teman wanita selepas pertunangan anda berakhir dalam tempoh sebulan. Ia cepat, 'katanya.

Tetapi kerana dialah yang memilih untuk memutuskan hubungan , dia memberinya rahmat.

'Kita semua menghadapi perpisahan secara berbeza tetapi saya rasa menjadi bujang bukanlah perkara yang buruk. Saya fikir ia adalah masa yang sesuai untuk belajar semula siapa anda dan pulih daripada trauma masa lalu anda dan untuk mengetahui apa yang anda benar-benar suka dan berkencan dengan orang, 'jelasnya.

Sejak berpisah dengan James, Raquel telah dikaitkan dengannya Peter Madrigal , Tiada Vand , dan, yang terbaru, Tom Schwartz , siapa dia kononnya sangkut dengan bulan lepas kerana mereka berdua menikmati Mexico bersama Scheana dan Brock.

Peraturan Vanderpumpmusim 10 sedang dalam pengeluaran dan dijangka ditayangkan di Bravo pada awal tahun 2023.