Cynthia Bailey dan Mike Hill telah bertunang.

Di tengah pengeluaran pada musim ke-12 akan datang Suri Rumah Sebenar Atlanta , Mike berlutut selepas 14 bulan berkenalan dan melamar bintang realiti dan model dengan cincin potongan puteri 5 karat yang menakjubkan di Atlanta.

Mike, 48, mengatur cadangan 26 Julai untuk diturunkan pada pembukaan besar perniagaan baharu Cynthia, The Bailey WineCeller, yang dihadiri oleh anak perempuan Cynthia, Noelle Robinson , 19, dan dua anak perempuan Mike, Kayla, 17, dan Ashlee, 19.

Suri Rumah Sebenar Atlantapelakon turut hadir, begitu juga dengan beberapa rakan terdekat Cynthia, 52, dan Mike.

mengikut ORANG , Mike mendapat bantuan perancang acara selebriti Courtney Ajinça semasa dia memulakan cadangannya dengan mengadakan apa yang Cynthia percaya akan menjadi roti bakar untuk menghormati perniagaan baharunya. Kemudian, semasa roti bakarnya, anak perempuan sulung Mike dilaporkan mengganggunya dan menyerahkan sebotol dengan tanda tanya besar padanya.'Tidak ayah, saya rasa kamu patut melamar seperti ini,' katanya sambil memberikan botol itu.

Dari situ, Mike meminta Noelle untuk membantunya membuka botol dan dia menyerahkan kotak cincin untuk cadangan itu.

Seperti yang dicadangkan Mike, anak-anaknya dan Cynthia berdiri di belakangnya dengan papan tanda yang berbunyi, “Bolehkah kita menjadi sebuah keluarga?”

Dengan cepat, Cynthia menangis dan berkata, “Ya!”

https://www.instagram.com/p/B0Zv7loA9NC/

Kedua-dua Cynthia dan Mike telah berkahwin sekali sebelum ini.

Pada Disember tahun lalu, Cynthia bercakap dengan PEOPLE tentang pemikirannya untuk berkahwin dengan Mike.

“Saya nak kahwin dengan Mike. Saya suka Mike. Dia pasangan jiwa saya,” katanya pada masa itu. “Kami bercakap tentang berkahwin sepanjang masa. Saya berharap cadangan akan berlaku tidak lama lagi, jika tidak sebelum penghujung tahun ini, semoga seterusnya. Saya sudah tentu telah memberikan cukup petunjuk! Tetapi Tuhan mempunyai rancangan, jadi saya biarkan sahaja.'

'Anda tahu, kami berdua pernah berkahwin sebelum ini, jadi perkahwinan adalah sesuatu yang kami berdua fahami,' tambahnya. 'Kami tidak melompat ke dalam buta ini. Kami berdua mempunyai anak dan kami berdua sangat menyayangi satu sama lain. Kami tahu perkahwinan adalah langkah seterusnya.”

Suri Rumah Sebenar Atlantamusim 12 akan disiarkan di Bravo TV pada hujung tahun ini.

Kredit Foto: Scott Kirkland/Fox/PictureGroup /MEGA