Walaupun sebahagian daripada perbezaan mereka hadapi Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , ia muncul Kyle Richards dan Dorit Kemsley mempunyai pagar yang diperbaiki dan bersedia untuk berkongsi masa yang baik bersama lagi.

Kedua-duaRHOBAbintang dilihat bercuti di Mexico bersama suami mereka, Mauricio Umansky dan Paul 'PK' Kemsley , dan keluarga, berjemur di bawah sinar matahari dan kelihatan hebat semasa berbuat demikian.

Pasangan itu dilihat bersama di Cabo San Lucas, tempat percutian popular yang terletak di hujung selatan semenanjung Baja California Mexico, menjauhkan diri dari semuaRHOBAdrama seperti musim ini perjumpaan tiga bahagian terus bermain.

Keluarga itu nampaknya berkumpul untuk meraikan hari lahir PK, kerana Mauricio menyiarkan gambar semua orang bersama-sama terbang pulang dari lawatan ke rumahnya. Instagram .

“Menuju ke rumah selepas berseronok meraikan hari lahir PK @paul_kemsley_pk di Cabo San Lucas,” dia menulis kapsyen siaran itu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Mauricio (Mau) (@mumansky18)

Gambar yang diambil oleh Surat Harian turut mendedahkan lebih banyak butiran daripada perjalanan mereka, kerana pasangan itu dilihat bersantai di tepi kolam renang dan menikmati masa mereka di bawah sinar matahari.

Dorit, dalam penutup bercorak emas dan hitam, topi hitam, dan cermin mata hitam bersaiz besar dilihat berjalan dengan Mauricio tidak berbaju di resort.

Kyle juga digambarkan memakai topeng mengikut langkah berjaga-jaga keselamatan COVID-19 dan penutup kaftan berwarna pelangi dan dipangkas hitam di atas bikini bertali putih.

Foto lain menangkap Kyle dan Mauricio melepak di tepi kolam renang, bersantai dengan minuman dan menikmati pengalaman resort.

Kyle dan Dorit kedua-duanya berkongsi lebih banyak intipan dari perjalanan itu di akaun media sosial masing-masing, sambil mereka merenung post-RHOBApenggambaran, percutian yang sangat diperlukan.

Kyle menggunakan Instagramnya untuk mempamerkan badan bikininya yang sedia di tempat peranginan (dan bikini putih yang dilihat dalam foto sebelumnya).

'Rasa comel, mungkin padam nanti,' dia menyindir .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kyle Richards Umansky (@kylerichards18)

Dorit menyiarkan beberapa gambar comel bersama dua anaknya, Jagger dan Phoenix, ketika mereka menikmati masa di pantai bersama-sama.

“Bayi saya ???????????????? ,” tulis Dorit dalam dirinya kapsyen , sambil menambah bahawa dia akan menyiarkan detik dari perjalanan ke sorotan Cerita Instagramnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Dorit Kemsley (@doritkemsley)

TheRHOBAbintang dan anak lelaki Jagger berkongsi menunggang kuda matahari terbenam yang indah bersama-sama di tepi pantai.

“Perjalanan matahari terbenam dengan cinta manis saya ???? #Temu janji malam ???? ,” dia menulis kapsyen siri foto .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Dorit Kemsley (@doritkemsley)

Kyle dan Dorit juga menyiarkan foto manis ini bersama sebagai bahagian pertama daripadaRHOBAperjumpaan semula mula ditayangkan.

'Lain kali pada The Real Housewives of Los Cabos ????????????????????,' Dorit bergurau dalam dirinya kapsyen . “Tetapi malam ini adalah sebahagian daripada pertemuan semula #RHOBH jangan ketinggalan! @bravotv[.]”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Dorit Kemsley (@doritkemsley)

Kyle turut berkongsi a sentap manis Mauricio dan PK sebagai kedua-duanya meraikan hari lahir PK, mencipta detik yang tidak dapat dilupakan.

'Kedua-dua ini tidak masuk akal @paul_kemsley_pk @mumansky18,' Kyle memberi kapsyen siaran itu, turut menandakan Mauricio dan PK sebagai '#rhobhusbands' dan memanggil mereka '#hottesthusband[s].'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kyle Richards Umansky (@kylerichards18)

Kredit Foto: Vince Flores/startraksphoto.com, CrownMedia/MEGA