Dorit Kemsley dan suaminya, Paul 'PK' Kemsley , sedang 'mencari' rumah baharu.

Hanya beberapa bulan selepas itu Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang berpindah ke rumah Encino mereka selepas membeli pad itu pada harga $6.5 juta pada Ogos tahun lalu, Dorit dan PK sedang bersedia untuk memindahkan keluarga mereka semula dan telah menyenaraikan rumah agam gaya rumah ladang moden mereka pada harga $9.495 juta dengan Penyenaraian Juta Dolar: Los Angeles ahli pelakon David Parnes .

'Dorit dan PK menjual rumah mereka kerana mereka kini akan menjalankan perniagaan mereka dari rumah mereka,' kata sumber. DailyMailTV pada 8 September. 'Anak-anak mereka juga bersekolah di rumah jadi mereka mencari ladang yang lebih besar yang disediakan untuk dunia COVID baharu yang kita temui.'

Seperti yang mungkin diketahui peminat Bravo, David bekerja di Firma hartanah Agensi , yang dimiliki dan dikendalikan oleh Dorit dan PKRHOBAbintang bersama, Mauricio Umansky , suami kepada ahli pelakon lama Kyle Richards .

“[Dorit dan PK] sedang memburu untuk membeli rumah baharu,” orang dalam mengesahkan.Pada Ogos tahun lepas, Dorit dan PK mencedok binaan baru ketika mereka cuba memunggah mereka bekas rumah di Beverly Hills , yang pada mulanya disenaraikan pada 2017 untuk $12.75 juta dan kemudian dikurangkan kepada $7.499 juta . Walau bagaimanapun, mereka sebenarnya tidak dapat menetap di rumah sehingga beberapa bulan kemudian.

Tidak pasti sama ada ini penyenaraian peribadi/poket kerana Reality Blurb masih belum melihat penyenaraian awam rumah tersebut. Tetapi di bawah adalah gambar rumah seperti yang ditunjukkan padaRHOBA.

Gambar Rumah PK dan Dorit Kemsley

Dapur Foto Rumah Dorit

Semasa berkhidmat selama berbulan-bulan di rumah, Dorit menghabiskan banyak masa di 'dapur idamannya' bersama anak-anaknya, termasuk anak perempuan Phoenix dan anak lelakinya Jagger. Di dapur, kabinet putih yang tinggi kelihatan dengan perkakasan emas kerana pulau beralas batu terletak di tengah-tengah bilik dengan bar kayu di sebelahnya.

Foto Rumah Dorit 2

Foto Dorit Home Bilik Kanak-Kanak

Foto Dorit Home Almari Bilik Tidur Utama

Ciri lain yang terdapat di rumah termasuk bilik mandi marmar hitam dan putih, teater rumah, balkoni dan tingkap dari lantai ke siling.

Gambar Rumah Dorit Bilik Mandi Utama

Dorit dan keluarganya juga menikmati halaman belakangnya yang menakjubkan, yang mempunyai kolam renang, ruang istirahat, rumah permainan penuh, gelongsor terowong dan gelanggang bola keranjang.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills perjumpaan musim 10 kini disiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. pada Bravo.

Kredit Foto: Jeffrey Mayer/MEGA, Bravo